Sokan imádták a Ballert, érkezhet a második verzió.

A Baller névre hallgató Fortnite járművet a Fortnite első Chapterének nyolcadik szezonjában mutatta be az Epic Games. Hamar hatalmas népszerűségre tett szert mind a casual, mind a kompetitívebb beállítottságú játékosok között. Előfordultak olyan hivatalos versenyek, ahol az utolsó körökben szinte kivétel nélkül a Ballerben ücsörögtek a résztvevők, ezért hamar ikonikussá vált közösségen belül. Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan be is került a Vaultba a 10.00-ás frissítésben, azóta pedig nem tette tiszteletét egyik új szigeten sem.

Úgy tűnik, hogy hamarosan visszatérhet, ráadásul egy potenciális kollaboráció részeként!

 

HYPEX már márciusban jelezte, hogy az Epic Games fejlesztőgárdája elkezdett dolgozni egy „V2”-es verzión, mely 400 HP-val fog majd rendelkezni. A jelenlegi fájlok alapján úgy tűnik, hogy módosításra került a Gappler mechanikája és mostantól nem kombinálhatjuk lufival sem a járművet. Az Epic Games kimondottan földi járműként hivatkozik az új Ballerre, könnyen lehet, hogy nem tudjuk úgy megreptetni, mint annak idején.

Szerda délután ismét robbant a bomba Twitteren, ezúttal is HYPEX volt a felelős. Elhintette, hogy a Season 3 éppen az új Jurassic World film bemutatójakor érkezhet meg az éles szerverekre, így nagyon adná magát egy közös kollaboráció, hiszen a filmsorozatban is többször felbukkant egy Ballerra emlékeztető jármű. A Fortnite adatbányászok rengeteg belsős információval rendelkeznek, így nem lenne meglepő, ha a fenti bejegyzés több lenne egyszerű teóriánál, nem ez lenne az első alkalom.

Rengeteg közösségkedvenc tárgy tért vissza a Vaultból – Fortnite frissítés érkezett kedden

https://leet.hu/major/

×