Bomba árakon szerezhetünk be esportra is tökéletesen alkalmas perifériákat.

Hétfőn elstartolt a CS:GO kompetitív közösség legnagyobb eseménye, a PGL Major Antwerp 2022, ahol a világ legjobb 24 csapata mérheti össze erejét. A Leet Webshop ezt megünnepelve brutális akciókkal jelentkezik, természetesen előtérbe helyezve az egereket és billentyűzeteket, de akkor sem kell máshova rohannod, ha épp  egy SSD vagy streamer felszerelés után keresgélnél.

Nézzük is a legjobb akciókat!

SteelSeries Prime+ Tournament-Ready Pro Series

A SteelSeries az egér megalkotásánál több esport játékos véleményét, visszajelzését is kikérte, így garantáltan megállja a helyét a legkeményebb meccsek alatt is, beszéljünk MOBA, TPS vagy épp FPS játékokról. Top szenzor, kellemes súly (71g) és akár 100 millió kattintást bíró kapcsolók garantálják a hibátlan teljesítményt.

29 990 Ft helyett 17 490 Ft a Leet Webshopjában.

SteelSeries Prime Neo Noir Edition

A CS:GO játékosok számára ismerős lehet a Neo Noir kollekció, hiszen több skinen is visszaköszönt ránk. A SteelSeries a Neo Noir textúráit ötvözte a Prime egérrel, hogy megszülethessen a fenti remekmű. Szerencsére ennek nem látta kárát a belső sem, egy 69 grammos, kiváló szenzorral és kapcsolókkal felvértezett egeret adtak ki a kezükből.

29 990 Ft helyett 17 990 Ft a Leet Webshopjában.

Steelseries Prime Wireless

Ha egy árkategóriával feljebb lépnénk, akkor már egyértelműen a manapság semmilyen hátránnyal nem járó vezetéknélküli Prime egerek felé is megérheti kacsingatnunk. A teljesítményre itt sem lesz panasz, kiváló választás lehet, ha kompromisszumoktól mentesen szabadulnánk meg a kábelektől.

49 990 Ft helyett 34 990 Ft a Leet Webshopjában.

Xtrfy K5 Compact RGB Transparent

Az Xtrfy április elején leplezte le a K5 billentyűzetet egy új egérpad és az M42 Wireless társaságában. 65%-os méretével ideális lehet kisebb asztalokra is, a fontos funkciókat gond nélkül előhívhatjuk az FN billentyű segítségével. A kapcsolók utólag is cserélhetőek, így ha valamiért meghibásodna egy, pár másodperc alatt pattinthatjuk is bele az újat. Az UK kiosztás szintén plusz, hiszen így még közelebb áll a magyar kiosztáshoz, találunk nagy entert és hosszú í-t is. Kábele cserélhető, a gyönyörű RGB világításával és félig áttetsző házával pedig garantáltan hamar az asztal dísze lesz.

48 990 Ft helyett 39 990 Ft a Leet Webshopjában.

XTRFY K4 TKL RGB

Ha valamiért elengedhetetlen számunkra a teljes F1-12 sor és a különálló ESC billentyű, de közben maradnánk a kisebb méretnél, akkor kiváló választás lehet a K4 széria TKL változata. Az Xtrfy K5-höz hasonlóan Kaihl Red kapcsolókkal érkezik és szintén UK kiosztással rendelkezik, így a hazai felhasználók sem szenvednek hiányt a billentyűkben.

39 990 Ft helyett 30 990 Ft a Leet Webshopjában.

Xtrfy M4 RGB

Nem mehetünk el a svéd gyártó egerei mellett sem. A kedvező ár mellett ultrakönnyű kivitel, korunk egyik legjobb szenzora és ergonomikus kialakítása is az M4 mellett szól. Ráadásul felesleges driverekkel sem kell vacakolnunk, mindent beállíthatunk az egér gombjainak segítségével.

29 990 Ft helyett 13 990 Ft a Leet Webshopjában.

Xtrfy MZ1 

 

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő svéd gyártó szövetkezett Rocket Jump Ninja-val, az egyik legismertebb nemzetközi egérteszterrel, hogy megalkossák a “tökéletes” perifériát. A forma természetesen továbbra is objektív tényező marad a számunkra megfelelő egér kiválasztásánál, ám az kétségtelen, hogy sokak kedvence lett az MZ1. Az ultra-könnyű felépítés mellett a világ egyik legjobb szenzorát és kapcsolóit találjuk meg benne, így a teljesítményre sem lehet panasz.

30 980 Ft helyett 13 990 Ft a Leet Webshopjában.

Xtrfy GP5 Litus XL Gaming Egérpadok

A K5 megjelenésével egy időben 4 új Xtrfy egérpad is érkezett, melyek XL méretükkel akár az egész asztalunkat is lefedhetik. Kiváló szövetből készülnek, ráadásul arany középutat képviselnek a Speed és Control padok között. Nem maradhat el a varrott szél és a csúszásmentes gumi alsó réteg sem. 92×40 centiméteres méretének köszönhetően soha nem fogy el alólunk az egérpad, rántsunk akármekkorát.

10 990 Ft helyett 8 490 Ft a Leet Webshopjában.

Samsung T7 SSD-k

Manapság a villámgyors sebesség már nem csak a belső meghajtók kiváltsága. A Samsung 1 TB-os T7 SSD-je 1 GB/s sebességgel kecsegtet írás és olvasás közben is, melyekkel a SATA háttértárakat is simán lepipálja. A megfelelő chipek mellett a USB 3.2 Gen 2 kapcsolat, ami ezt lehetővé teszi. Nem csak PC-hez vásárolhatjuk, kompatibilis telefonokkal, Mac gépekkel, de még konzolokkal is.

51 990 Ft helyett 41 880 Ft a Leet Webshopjában.

Streamplify Light 10 Körlámpa

Manapság egyre többet kacsingatnak a streamelés vagy videós tartalomgyártás felé. A közvetlenebb hangulat miatt kihagyhatatlan elem a webkamerás felvétel, melynél kritikus pont lehet a megfelelő megvilágítást. A Streamplify körlámpáját használhatjuk sima webkamerához, de ha szeretnénk, akkor akár telefont is belehelyezhetünk a tartóba.

14 990 Ft helyett 6 845 Ft a Leet Webshopjában.

Leet Webshop – További ajánlatok

A teljes felhozatalt >IDE< kattintva érheted el.

https://leet.hu/major/

×