Hamarosan megérkezhet a Squad Up funkció.

Kétségtelen, hogy az elmúlt évek alatt a Rainbow Six Siege népszerűsége is csökkent, annak ellenére, hogy továbbra is rengeteg játékost találhatunk a szervereken. A végtelenségig nem lehet fenntartani a hype-ot, az időközben megérkezett bugok vagy kérdéses változások pedig sokakat a játék otthagyására késztettek. Az Ubisoft világosan látja ezeket a belsős statisztikáiban, így még talán időben tudnak reagálni néhány újdonsággal, melyek közül egyet már meg is találtak a fájlokban az adatbányászok.

Hamarosan megérheti visszatérni vagy régi ismerőseinket visszahívni, hiszen mindkét félt ajándékokkal látja majd el a játék!

Zer0bytes május elején vette észre, hogy a Rainbow Six Siege kliensében és a szerveroldali API-kban, egy „Refer a friend” jellegű szolgáltatást készítenek elő a fejlesztők. Ez nem egyedi fejlesztés, rengeteg fizetős és ingyenes játékban is találkozhatunk hasonlóval, egy időben a World of Warcraftban előszeretettel ki is használták a felhasználók némi mellékkereset céljából. Hasonló funkcióval már most is találkozhatunk, de a fejlesztők tovább szeretnék bővíteni a lehetőségeket és a jutalmak listáját.

A fájlok tanúsága szerint a meghívott és a meghívó is jutalmakban részesül, Squad Up néven találhatjuk majd meg a játékban az újdonságot. A meghívó egy ingyenes Year 6 Operatorral vagy több Battle Pointtal gazdagodik, míg a meghívott egy ingyenes Year 4 / 5 Operatort vagy 30 napnyi renown Boostert kap a játéktól. A hivatalos megerősítésig ezúttal is érdemes pletyka szinten kezelni a fenti hírt, ám valószínűleg már nincs messze a bejelentés.

Marad az új trend, vagy ismét realisztikus lesz a Siege? – A fejlesztők válaszoltak

https://leet.hu/major/

×