Klasszikus EA.

Egy teljesen új, a filmektől független ‘A Gyűrűk Ura’ játékon dolgozik az Electronic Arts, aminek a fejlesztése annyira jól halad, hogy már most nyáron megkezdődhetnek a nyílt bétatesztek. De hogy ne örülj annyira a dolognak, azt is hozzátették, hogy egy teljes értékű free-to-play mobiljáték lesz.

Ha esetleg nem ismered az EA-t, ezért azt kérded, hogy MIÉÉÉRT?, akkor arra nagyon gyors lesz a válasz: hát a pénzért. A játékon ugyanis pontosan az a fejlesztőcsapat, a Capital Games dolgozik, aki korábban a Star Wars Galaxy of Heroes nevű szentségtörést elkövette a könnyű pénzszerzés oltárán. Nagyjából ezt a vonalat fogja képviselni a Lord of the Rings: Heroes of Middle Earth is, vagyis botegyszerű RPG-elemekkel megfűszerezett karaktergyűjtögetés lesz.

De hogy megint ne igyál előre a medve bőrére érdemes tudni, hogy az EA a Middle-Earth Enterprises-zal áll szerződésben, nem pedig a Warnerrel, ami azt jelenti, hogy a filmek karakterei nem fognak megjelenni a játékban. De legalábbis nem a szélesebb közönség számára ismerős formában, a játékgyáros ugyanis csak csak az irodalmi alapanyagot használhatja alapként. Ez persze még így is több száz Gyűrűk Ura szereplőt és entitást jelenthet, akikkel akár itt találkozhatunk majd először.

Viszont, ahogyan már mondtam, mindennek a lényege a pénzszerzés, vagyis a Heroes of Middle Earth várhatóan telis-tele lesz mikrotranzakciókkal. Ezekről azonban még nem tudunk sokat, ahogyan a játékmenetről sem, vélhetőleg majd az első előzetes után okosabbak leszünk.

via – Electronic Arts

Ezek után nem árt egy kis jó hír is:

BRÉKING: 13 év után itt van az Avatar: The Way of Water előzetese

 

https://leet.hu/major/

×