Így ehetsz életed végéig ingyen Magyarország és a világ egyik legjobb hamburgerezőjében.

A Bamba Marha Burger ezúttal nem azért kerül be a hírek fősodrába, mert ismét a világ egyik legjobb burgerezőjének választották, hanem azért, mert egy egészen egyedülálló akciót találtak ki a technológia iránt egy kicsit is érdeklődő burger kedvelők számára. Persze nemcsak ők járhatnak jól, hanem tulajdonképpen bárki, de azért jó, ha képben vagy az NFT fogalmával.

Ha valamiért mégsem tudnád, hogy mit jelent a hárombetűs rövidítés, akkor sincsen baj, a Bamba Marha ugyanis ebben is segít. Létrehoztak egy aranyozott 3D-s Bamba Marha burgert, amiből aztán egy NFT-t is készítettek. Akinek ez az NFT a birtokában van, és a rendeléskor felmutatja azt bármelyik burgerezőjükben, az egyszer egy hónapban teljesen ingyen ehet egy általa választott menüt – ÉLETE VÉGÉIG! 

Nem vicc, halálosan komoly!

 

Ezt az NFT-t azonban csak egyetlen úton-módon lehet bezsebelni. El kell menni egy éttermükbe, rendelni egyet a képen is látható valódi NFT-burgerből, amit kifejezetten erre a célra alkottak meg, és ami a Bamba nevéhez méltóan elképesztően finom is. [N: Négybors, F: feketeerdei-sonka T: titkos szósz, aranyszínű gömbökkel]

Ezután meg kell őrizned a blokkodat, hiszen ezáltal tudod bizonyítani, hogy valóban behamiztad azt, majd hagyj egy „Én már játszottam!” felkiáltású kommentet a nyereményjáték Facebook-posztja alatt. Ezután pedig jöhet a remegve izgulás azért, hogy május 31. után téged sorsoljanak ki.

Ami viszont fontos, hogy a Bamba Marha – Arany Burger NFT-ből összesen csak egyetlen darab létezik!

Ez minden bizonnyal meg is dobja majd az árát, hiszen a kisorsolt tulajdonosa, ha diéta esetleg komplett életmódváltás miatt nem tart már rá igényt, akkor akár pénzzé is teheti azt – mint minden valamirevaló NFT-t. Ezzel pedig az életre szóló ingyen buri privilégiumát is eladja.

A tulajnak ehhez mindenképpen rendelkeznie kell egy OpenSea és egy MetaMask profillal, de az se baj, ha nincs még, vagy azt se tudod mik azok, mivel a Bambás fiúk-lányok ha kell, személyesen is segítenek létrehozni őket. Ha minden rendben van, már küldik is az élethosszig tartó zabálást biztosító Arany Burger NFT-t.

Kalandra és nyereményre fel, irány a Bamba!

Az akcióról bővebb információt a Bamba Marha Burger hivatalos oldalán találsz.

Még egy kis NFT-ért erre tessék:

Csillagászati összegeket húz be NFT-vel a szuperügyes 13 éves tini

 

https://leet.hu/major/

×