A PGL Major 2022 alkalmából úgy gondoltuk, hogy itt az ideje egy kis akciónak, hogy te is olyan cuccokat szerezz, amivel kimentheted az AWP-t.

Elindult a PGL Major Antwerp 2022, más néven PGL Major 2022, ami egyúttal a tizenhetedik Counter-Strike: Global Offensive Major Championship. 2022. május 9. és 22. között a belgiumi Antwerpenben kerül megrendezésre a világ egyik legnagyobb CS:GO esport rendezvénye, melyet a Leet Esport Twith csatornáján közvetítünk nektek. A közvetítés részleteiről itt tájékozódhattok.

A Leet Webshopban egy rakás terméket akcióztunk le, melyet a PGL Major alatt szerezhetsz be!

https://leet.hu/major/

Hogy egészen pontosak legyünk, a verseny ideje alatt nem csak a közvetítést nézheted meg, de

SteelSeries, Xtrfy, Samsung, Streamplify, Ninjutso Katana, Pulsar, White Shark és Yenkee termékeket találsz az akcióban!

Ha kell a hely és a gyors OP-rendszer

Az akcióból nem lenne érdemes kihagyni a Samsung SSD-ket, melyeket közül most 4 darab M.2-es példányt találsz lehengerlő áron. Garantáltan nem fognak csalódást okozni.

Ha kéne egy kis AIM

Ha régóta keresel egeret magadnak, de még nem találtad meg az igazit, vagy csak frissítenél, a Major akció keretein belül most kiváló rágcsálókat találsz.

Ha hallatád a hangod

Ha még nincs otthon egy jó mikrofon, ami akár még arra is alkalmas, hogy elindítsd a streamer karriered, akkor mindenképp nézz szét, hiszen például ilyen cuccokat találsz a Streamplify jóvoltából.

Ne felejtsd el, hogy ez még nem minden, hiszen az akció keretein belül több

SteelSeries, Xtrfy, Samsung, Streamplify, Ninjutso Katana, Pulsar, White Shark és Yenkee terméket találsz.

Íme minden, amit tudni érdemes a Majorról:

Nézd magyar kommentárral a CS:GO világ összecsapását – Ekkor indul a PGL Major Antwerp

 

×