Ezúttal is a szokásos kérdőív árulkodhat az érkező kozmetikai tartalmakról.

Manapság kétféleképpen lepleződhet le egy-egy kiadatlan Fortnite outfit. Egyik esetben magukból a fájlokból nyerik ki az információt a leakerek, ha titkosítatlan állományról beszélünk, akkor az éppen aktuális frissítés után akár képen is megtekinthetjük az újdonságokat. A másik esetben az Epic Games vagy valamelyik partnerének köszönhetjük az információt, sok esetben egy korán publikált kép vagy weboldal formájában. Ezek közé tartozik az az eset is, amikor a fejlesztők egy-egy kérdőívben kérik ki a játékosok véleményét érkező skinekkel kapcsolatban.

Nézzük is, hogy milyen skinekre számíthatunk a jövőben!

Nagyobb felbontás: KATT!

A legelső ilyen jellegű, valószínűleg tudatos szivárogtatást nem is vették komolyan a játékosok, hiszen akkoriban még nem lehetett tudni, hogy mi lesz a skinek sorsa. Az első, 2021-ben publikált képről azonban rengeteg outfit megérkezett az Item Shopba vagy épp lett az éppen aktuális Battle Pass része. Azóta különös figyelmet szentelnek az adatbányászok ezeknek a kérdőíveknek, a fent említett gyűjtemény hétvégén jelent meg először az Epic Games által kiküldött dokumentumokban.

Jól látható a nagy felbontású képen, hogy mennyire szerteágazó stílusokkal készülnek a designerek, több skin egy létező outfit átdolgozása, új változata, ám találkozhatunk teljesen ismeretlennek tűnő kinézetekkel is. A piros és kék fegyvert tartó skin különösen érdekes lehet, a felhasználók szerint egy érkező Nintendo Switch kollaboráció része lesz majd.

Neked melyik a kedvenced?

Közös event készülhet – Tényleg jön a Fortnite x Fall Guys crossover?!

https://leet.hu/major/

×