Úgy tűnik nagyon mellément a várva várt crossover egyik ötlete. Te is utálod?

A Warzone harmadik évadában május 11-től érhető el az Operation Monarch, ami a CoD és a Godzilla vs. Kong izgalmas összekapcsolódásának ígérkezik (Caldera dzsungelében eshetünk neki a két legikonikusabb kaiju-nak), de a rajongók máris fennakadtak az óriásgyík ihlette skin-en – tette szóvá a Dexerto.

 

A játékosok nem igazán vannak oda az új operátor külsőért, ami elsőre nekünk is jókora marketing bakinak tűnik: tipikus esete annak, amikor a márka megjelenítése a használhatóság rovására megy. A skin szeme és szájürege világít, amivel nyilván a nukleáris tűzokádásra utalnak, viszont

az égadta egy világon SEMMIT nem tesz hozzá a karakterhez.

A legtöbben azt róják fel, hogy a skin annak ellenére sem ruház fel semmilyen extra képességgel, hogy fizetni kell érte, de legalább jól láthatóvá tesz a calderai környezetben, magyarán nagyobb eséllyel lövik szét a segged, ha ebben pompázol.

Kép: Activision

A skin sokak szerint még kifejezetten csúnya is, tehát mindent egybevéve igazi pénzkidobásnak tűnik. Még azok sincsenek oda érte, akik bevallottan a franchise rajongói. Clsv6262 redditező inkább abban bízott, hogy egy az egyben Godzilla formájú, de ember méretű skint kaphat a pénzéért, „tüskékkel, farokkal, mindennel”, miközben a dialógusok során csak üvöltéssel válaszol, ami – lássuk be – tényleg szórakoztatóbb lett volna, mint ez a… valami:

Godzilla is kinda awful ngl from CODWarzone

 

A fanok nem teljesen indokolatlanul a Fortnite – amúgy általában jól teljesítő – crossovereit vetik össze a Warzone eseményével, és eddig úgy vélik, hogy a fejlesztők túl kínosan szeretnének felzárkózni az Epic Games sikeréhez. Meglátjuk hogy sikerül: az Operation Monarch szerdától, korlátozott ideig lesz elérhető.

Na jó, az élet azért így sem unalmas:

Vihar előtti csend? – Ezekkel a Warzone játékmódokkal játszunk a következő hét napban

https://leet.hu/?s=nitro+concepts&post_type=product

×