Egy Call of Duty szivárogtató megosztott néhány részletet a Modern Warfare II egy új játékmódjáról, mely az Escape from Tarkov funkcióit veszi át.

Annak ellenére, hogy még jó pár hónapot kell várni, sokan már most izgatottak a következő Call of Duty játék miatt. A 2019-es Modern Warfare sokak kedvence volt, így érthető, hogy a folytatás sokak érdeklődését felkelti. A játék idén, tehát 2022-ben jelenik meg, szóval nem kell már sokat várni. Persze nem lenne közösség a közösség, ha nem lennének szivárgások a játékkal kapcsolatban. Most egy új játékmódról érkeztek hírek, ami nagyban hasonlít majd egy már ismert játékra.

A MWII-ben a pletykák szerint lesz egy úgynevezett DMZ mód.

A szivárogtatók a játékmódot korábban már az Escape from Tarkovhoz hasonlították, ám az ismert szivárogtató TheGhostofHope azt is állította, hogy a mód elsőként béta verzióban indul majd el.

„A Modern Warfare II DMZ-je BÉTA verzióban fog megjelenni.”

„Egy olyan játékmód, mint a DMZ, nem lesz végleges, amíg a nagyközönség ki nem próbálja. Ez egy összetett mód, ami komoly karbantartást igényel” – tette hozzá a szivárogtató forrása.

 

Persze sokan azt is megkérdezték, hogy a játékmód mennyire hasonlít majd a Tarkovhoz? A kiszivárogtató szerint a játékmódban amit magaddal viszel, azt elveszítheted. Ez taktikaibb mód.

A hír, hogy a játékmód csak béta verzióban indul majd, azt jelenti, hogy egy olyan módot kapunk a játékban, ami nem végleges, nincs teljesen kész, és sok fejlesztést igényel majd. Ugyanakkor jó hír, hogy ez azt is jelenti, hogy rengeteg lehetőség rejlik majd benne, amennyiben a játékosok igényt tartanak rá. Érdemes megemlíteni, hogy ez csupán szivárgás, szóval nem lehet biztosra venni, amíg a fejlesztők meg nem erősítik.

Ezt láttad már?

Muszáj kipróbálnod: a Warzone-ban is megjelent az UGR SMG!

 

https://leet.hu/?s=nitro+concepts&post_type=product

×