Itt a lehetőség, hogy úgy játssz, mint egy uralkodó.

A THQ egy egészen gigászi reklámkampánnyal állt elő 2009-ben a Big Family Games – egyébként elég felejthetőre sikeredett – Nintendo Wii játékuk népszerűsítésére. Azt találták ki, hogy valamilyen úton-módon átadják a családi játék egy példányát az angol királynőnek, de nem ám csak úgy, hanem egy aranyozott, 24 karátos Wii konzol mellé csomagolva.

Az értékes gép és a játék a szigorú királyi ajándékozási szabályok miatt végül sosem jutott el a Buckingham-palotába, így a királynő sem szórakozhatott vele, de legalább nagyot ment a médiában anno, hogy aztán ugyanolyan gyorsan teljesen elfelejtődjön. A királyi Wii ezután 2017-ben bukkant fel újra egy gyűjtőnél, aki megvette a 2012-ben csődbe ment THQ-től, majd nem sokkal később egy másik gyűjtőhöz, „Donny-hoz” került.

Valami megmagyarázhatatlan átok ülhet az aranyozott játékgépen, ugyanis ezután 2021 októberében Don is megpróbált túladni rajta, de akkor az eBay a felhasználási irányelvei miatt levetette a hirdetését. Ezúttal viszont egy aukciós platformon, a Goldinon próbálja meg pénzzé tenni.

Hogy végül mennyiért fog elkelni, azt nehéz megmondani, hiszen a licit is éppen csak elindult, és hátravan még belőle két hét. Don tavaly ősszel egyébként 300.000 dollárt, akkor kb. 89 millió forintot szeretett volna kapni a konzolért, ami könnyedén össze is jöhet, de ezt majd csak május 22-én fogjuk tudni megmondani.

via – Kotaku

Zseniális, 20 perces Bioshock-musicalt adott elő néhány középiskolai diák

 

https://leet.hu/shop/white-shark/

×