Bereznay Dani többek között elsőként kapott F1 2022 kipróbálási lehetőséget, amibe izgatottan vetette bele magát. Első élmények a játékról.

Még április végén jelentette be a Codemasters és az Electronic Arts a vadonatúj hivatalos Forma 1-es játék – az F1 22 – megjelenési dátumát, amely már előrendelhető. Persze, ahogy az lenni szokott, az influencerek már jóval a megjelenés előtt kipróbálhatták a játékot, ezúttal 2 hónappal a megjelenés előtt.

Bereznay Dani nagy izgalommal vetette bele magát a lehetőségbe.

 

Az F1 22 július 1-jén jelenik meg, benne lesz az új Miami pálya, vagy Ausztrália és Abu Dhabi, az F1 Sprint események és a Forma-1-es autók új korszaka, átdolgozott szabályokkal.

A játékosok az „F1 Life” lehetőség segítségével egy testreszabható központban találják majd magukat, ahol a Podium Pass-ban és a játékon belüli boltban megszerzett szuperautókat, ruhákat és kiegészítőket mutatják be.

„A játék 2 hónap múlva jelenik meg, gamerként álomszerű, hogy ilyen hamar kipróbálhattam. Május 9 után több pályát is kipróbálhatok es részletesebb videókat tölthetek majd fel a csatornámra. A Miami pálya idén lesz része először az F1 versenynaptárában, ahogy a motorsport királykategóriája terjeszkedik Amerika irányába. Egy különleges aszfaltcsík, ami biztos, hogy nem lesz a kedvencem, nem itt lesz a legizgalmasabb verseny, de éveken belül a hangulata miatt klasszikus lehet” – mondta Dani a játékról.

Az F1 22 július 1-jén jelenik meg világszerte.

Ezt láttad már?

A Microsoft segít – Ismét Fortnite-ozhatunk iPaden és iPhone-on

 

https://leet.hu/?s=nitro+concepts&post_type=product

×