Néhány információt utólag osztanak meg, valamit teljesen ki is hagynak.

Szerda késő délután élesedett egy eléggé nagy jelentőséggel bíró Warzone patch. A harmadik szezonnal elstartoló Sniper változtatások után az AR és SMG fegyverek is megkapták a nekik járó kezelést. A Raven Software szerint túl kevesen pártoltak át a Vanguard újdonságaira, így kénytelenek voltak módosítani azok különböző értékeit. A terv tökéletesen bevált, hiszen a WZRanked weboldalán az alábbi kép fogadott minket csütörtök este, szinte kilőtt a Vanguardot jelölő vonal:

Vanguard egyeduralom?

Úgy tűnik a frissítésben elhangzott változások sem felelnek meg teljesen a valóságnak!

A patch notes-ban az Owen Gun neve mellett egyértelmű buff szerepelt, hiszen a fegyver minimum sebzésén növeltek a Raven munkatársai. A játékosok azonban érezték, hogy valami nem stimmel az SMG-vel, így a Call of Duty: Warzone statisztikák atyjához, TrueGameData-hoz fordultak.

 

Hamar kiderült, hogy valóban jók voltak a felhasználói megérzések: a fegyver tűzgyorsasága is csökkent és a sebzésértékek/szorzók is módosultak. Ez különösen fájdalmas lehet, hiszen a TTK (Time to Kill – Öléshez szükséges idő) érték drasztikusan megnő az Owen Gun viszonylag lassú tűzgyorsasága miatt. A fejlesztők a Barrelt érintő változásra felhívták utólag a figyelmet, a sebzésértékek változására továbbra sincs magyarázat. TGD szerint továbbra is kiváló választás lehet az SMG, ám érdemes lehet 8mm-re váltanunk. Úgy tűnik ezentúl a hivatalos leírásoknak sem hihetünk feltétlenül, nem minden módosítást jegyeznek fel a fejlesztők.

Itt találod az összes változtatást:

Rengeteg nerf és buff érkezett Warzone-ba – Több mint 20 AR/SMG fegyvert érintenek

https://leet.hu/shop/white-shark/

×