A népszerű stratégiai társasjáték videojátékos adaptációjában még Elon Musk előtt terraformálhatod és kolonizálhatod a vörös, élettelen bolygót.

Az Epic Games az elmúlt héten két kifejezetten üdítő játékot adott ajándékul a játékosoknak, amelyekkel kifújhattuk magunkat az elmúlt időszak őrületes ajándékozásai után.

Nagyjából ezt az utat folytatják a soron következő ingyenességgel is, ami valószínűleg egy bizonyos rétegen túl sokakat nem fog túlzottan lekötni. Aki viszont ad majd neki egy esélyt, annak egészen különleges élményben lehet része, de minimum kellemeset fog csalódni – főként akkor, ha érdeklődik az űripar, kiváltképp Elon Musk érdekes ambíciói iránt.

Az Epic Games eheti, május 5-től 12-ig elérhető teljesen ingyenesen kínált játéka ugyanis a Terraforming Mars lesz.

A Terraforming Mars nem árul zsákbamacskát, a játék célja a marsi bolygó terraformálása, vagyis élhetővé tétele. Az azonos című asztali társasjáték (magyarul: A Mars terraformálása) 2018-as megjelenésű videojátékos adaptációja pedig ennek megfelelően hemzseg az Elon Muski áthallásoktól, hiszen itt is egy nagyvállalatot irányíthatunk, amely fő célja, hogy földi környezetet teremtsen a kopár bolygón. Így pedig nemcsak a megfelelő hőmérséklet, a légkör és a zöld területek megteremtésére kell figyelnünk, hanem a gazdaságra és a termelésre is. Ha pedig minden jól alakul, akkor egyre többen fognak átköltözni az anyabolygóról a Marsra, ami a sikerünk egyértelmű fokmérője.

A játékot alapvetően elég hamar le lehet darálni, de ha mindent szeretnél a lehető legtökéletesebben csinálni, akkor 10-13 órára is el lehet veszni benne. A Terraforming Mars tehát következő egy héten keresztül lesz elérhető az Epic boltjában, ahol a következő csütörtökig lesz lehetőség a játéktárakhoz adni – és örökre meg is marad. Érdemes is élni a lehetőséggel, mert a játék ára alapvetően 7500 forint körül szokott mozogni (Steamen legalábbis most ennyibe kerül).

Az ingyenes játékot INNEN érheted el.

Az Epic ajándéka mellett nem érdemes megfeledkezni az Amazon Prime játékairól sem – az egyik a Dead Space egyik legjobb darabja:

Akciófigyelő | 5 játék mellett egy kult-klasszikus remekművet osztogat az Amazon

 

https://leet.hu/samsungssd/

×