ZSOZEATYA és KILLAKIKITT együttműködésében létrejött az NBER 2022-es hivatalos dala, valamint egy menő videoklip.

Nesze neked NBER – Ugye, hogy ízlik? – hallható az NBER energydrink hivatalos dalában, melyben Killakikitt diktálja a ritmust. Az ütem egyértelműen az, hogy az NBER energydrink már új ütős ízzel is kapható, illetve az NBER márka úgy szárnyal, mint maga Zsoze.

Így szól a Zsozeatya és Killakikitt közös dala, a NESZE NEKED NBER.

 

A Killakikitt, akik úgy isszák a véred, mint a céklát, 2007-ben jött létre, miután Aza és Tirpa elhagyták a WaccuumAirs-t és létrehozták a saját kiadójukat, a ScarcityBp-t. Ezen kiadó zászlaja alatt született meg az ötlet Aza fejében, hogy mi lenne, ha a kiadón belül egy saját rap csapatot is alapítana.

Most, 2022-ben a páros tovább lépett és egyedi dallal szállt be az NBER márka és az energydrink mellé. Az NBER hivatalos dala ráadásul egy menő hivatalos klipet is kapott, sőt Zsozeatya is rappel emeli a dal színvonalát.

A klipben persze Zsozeatya, AZA és Tirpa a főszereplők, de feltűnik benne két NBER partner is, Sütő Karcsy és Makovics Tina. Ha ez nem lenne elég, Tina, Karcsy és Lil G a TikTokon terjesztik az Nber igéjét.

@lililaskai #reklám Új íz,új trend🔥csináljátok meg ti is és mindenképp kóstoljátok meg💪🏽 #nberbar #nberenergydrink ♬ Zsozeatya NBER Energydrink music trend – Tibi🕷

Ne feledd, hogy az Nber energydrink, az új ütős íz és az NBER márka legjobb merchandise termékei kaphatók a Leet Webshopban.

 

×