A Warzone fejlesztői végre orvosoltak egy hibát, amely megakadályozta a játékosokat abban, hogy a Season 3-ban néhány Vanguard-fegyver szintet lépjen.

A Call of Duty: Warzone-ba az elmúlt években rengeteg fegyvert került be, köszönhetően annak, hogy több CoD játék is integrálódott az ingyenes címbe. A fegyverek terén persze kihívás is vár a játékosokra, hiszen azoknak a szintjét a használattal, egyes kihívásokkal emelni lehet, elérve a jobb teljesítményt és beállítást. Néhány játékos azonban észrevette, hogy a Warzone Pacific 3. évadában már nem tudtak szintet lépni bizonyos Vanguard fegyverekkel.

A fejlesztők most foglalkoztak a problémával.

Sokan azt tapasztalták, hogy bármennyire is küzdenek azért, hogy fejlesszék a fegyvereket, a KG M40, a Volkssturmgewehr, az AS44, az NZ-41 vagy a Gorenko esetében ez lehetetlen volt, a fegyverek nem kaptak XP-t.

Szerencsére a problémát a Raven Software hamar észrevette, így a tegnapi nap folyamán jelezték, hogy már foglalkoznak a problémával. A hiba jelenleg a Warzone Trello tábláján is látható, mint egy vizsgált elem.

A Warzone egyes játékosai egyébként még mindig keresik a legjobb, néha tisztességtelen módját annak, hogy nagyon gyorsan felhúzzanak egy-egy fegyvert. Így érdekes helyzet, hogy számukra ez a hiba csak nyűg a fent említett fegyverek esetében. Ugyanakkor szomorú is, tekintve, hogy a tisztes játékosok sem tudnak fegyvert fejleszteni.

 

A cikk írásának pillanatában a Raven Software még nem jelezte, hogy pontosan mi okozta a problémát, vagy hogy mikor jön a javítás. Persze ahogy azt már megszokhattuk, nem ez az egyetlen hiba, ami a frissítés óta előfordul. Ugyanakkor az igaz, hogy a Season 3 frissítés alaposan felforgatta a fegyver-metát, amiről már írtunk egy összefoglalót.

Nézd csak:

Új korszak köszöntött be – Ezek a legjobb Warzone sniperek a Season 3 frissítés után

 

https://leet.hu/shop/white-shark/

×