Jövő héten már az éles kliensben is kipróbálhatjuk az újdonságokat.

Ahogy azt várni lehetett, kedd délután megérkezett a PUBG 17.2 a tesztszerverre, majd ezt követően nem sokkal élesedett a patch notes is. A kedden megismert kozmetikai újdonságokon kívül több fejlesztés is érkezett a játékba, akár játékmenetre, akár funkciókra értve.

Nézzük is, hogy mire kell készülnünk jövő héttől!

Gránát időzítő

Tegnap már említés szintjén értesültünk róla, de immár képpel illusztrálva is megtekinthetjük a fejlesztést. Ranked és Esport módok kivételével a játékosok mostantól látják, hogy mennyi idejük van eldobni a kibiztosított gránátokat és flashbangeket.

Kiemelt loot és kocsikázás

A játék mostantól jobban kiemeli a földön található, hasznosabb tárgyakat. Ezek közé tartoznak a töltények és a különféle felszerelések is. A játék azt is figyelembe veszi, hogy milyen szintű sisak vagy épp mellény van rajtunk, így az azonos vagy gyengébb szintű tárgyakat már nem emeli ki a földön, csak a magasabb szintűeket.

Mostantól az éppen autót vezető csapattag is használhatja a Bandage-t és a boostolásra szolgáló tárgyakat. A First Aid és Medkit tárgyakat továbbra sem lehet használni.

1v1 Arena

A Training Mode szigete bővült egy új fejlesztéssel, mostantól 1v1 összemérhetik a tudásukat a játékosok egy direkt erre kialakított arénában. A nézők a Warzone Gulaghoz hasonlóan akár almákkal is dobálhatják majd az éppen harcoló felhasználókat.

Fegyverek és tárgyak változása

  • A Spotter Scope enyhe nerfen esett át, a hatótávolsága is csökkent
  • Az MK12 visszarúgása csökkent, könnyebben kezelhető a fegyver
  • A Mini 14 alapsebzése nőtt (47->48)
  • A Mortart megtalálhatjuk majd az összes pályán, Haven kivételével

Map pool

  • NORMAL meccsek 
    • Erangel / Miramar / Taego / Sanhok / Haven → VIKENDI
  • RANKED meccsek
    • Erangel / Miramar / Taego

Az érkező kozmetikai tárgyakat erre találod:

A világűrbe repít minket az új, futurisztikus PUBG Survivor Pass

https://leet.hu/samsungssd/

×