Az animációkat sikerült kijavítani, ám továbbra sem tökéletes a tárgy.

A Warzone Gas Maskja igazi melegágya a játékkal kapcsolatos bugoknak, hibajelenségeknek. Hosszú hónapokon keresztül zavarták meg játékosok meccseit a tárggyal kapcsolatos hibás animációk, melyek a végjátékban akár az adott mérkőzés kimenetelét is eldönthették. Season 3-ra talán sikerült eltüntetni az összes ilyen jellegű problémát, a patch notes-ban világosan leírták a fejlesztők, hogy már esés közben sem fog minket zavarni az animáció. Ahogy azonban az lenni szokott, egy hibajavítást legalább kettő hiba követ, ezúttal sincs ez másképp.

A Warzone hibásan jeleníti meg a Gas Mask állapotát, mellyel alaposan becsapja a játékost!

Gotta love losing a 14 kill game to a HUD bug (gas mask went from full to 1 bar) from CODWarzone

Pár órája került fel a játék hivatalos subredditjére a fenti videó, melyben valakinek sikerül lencsevégre venni az említett hibajelenséget. Ahogy az látható, papíron teljesen fullos Gas Mask áll a játékos rendelkezésére, így magabiztosan várhatta a kör szűkülését, taktikai szempontból is kedvező helyzetben volt, ráadásul már 14 ellenfelet sikeresen le is lőtt, így igazán eredményesen zárhatta volna a mérkőzést.

A játék máshogy döntött, abban a pillanatban, ahogy elérte phenomzye-t a mérgező gáz pillanatok alatt széttört a maszkja, így egyből el is kezdte sebezni a kör. Gondolhatnánk, hogy egyedi esetről van szó, de a kommentek között többen is hasonló hibajelenségbe szaladtak bele az elmúlt napokban, úgy tűnik, hogy a Season 3 újabb hibákat is magával hozott, ahogy az lenni szokott. Reméljük a fejlesztők hamar reagálnak a problémára és egy hotfix keretein belül akár már a héten kijavítják.

Kiszivárgott gyorsutazás, új perkek – Minden a Warzone Pacific Season 3 Reloadedről

https://leet.hu/samsungssd/

×