Friss hírek szerint a rendőrség Amerikában lelőtt és megölt egy férfit, aki Pokémon kártyát lopott egy boltból.

Az talán mindenki számára kétségtelen, hogy a Pokémon kártyák gyűjtése nem csak nagy divat lett az elmúlt években, de egy-egy ritka darab igen sokat érhet, amennyiben nagyon ritka. Amikor az Egyesült Államokban a McDonald’s a Happy Meal menü mellé kínálta a kártyákat, az éttermeket valósággal megrohamozták.

A héten a rendőrök Amerikában lelőttek egy férfit a Target parkolójában, miután ellopott egy pizzát és több csomag Pokémon kártyát.

A FOX 35 szerint a rendőrök április 27-én, szerdán este lelőttek egy nevezett férfit, miután pizzát és Pokémon kártyákat lopott a Target nevű boltból. Több mint egy tucat rendőri egység jelentkezett a hívásra, amely egy gyanús járműre hívta fel a figyelmet. Egy szemtanú két férfit látott kiszállni az autóból, maszkban és kapucnis pulcsiban.

Mint később bizonyossá vált, a két férfi több csomag Pokémon kártyát és egy pizzát rejtett el egy táskában, amit nem akartak kifizetni. Bár a rendőrség nem közölte miként, de miközben később 4 gyanúsítottat próbáltak meg letartóztatni, tűzharc alakult ki. Két rendőr a jelentés szerint lelőtt és megölt egy embert, két másik személy pedig megsérült a tűzharc során. A hírek szerint a kórházba szállított sérülteket kisebb értékű lopással vádolják.

A Target amerikai nagyáruház korábban betiltotta a Pokémon-kártyák árusítását, hogy elrettentse a tolvajokat és azokat, akik hajlamosak a kártyák miatt letáborozni a bolt előtt.

Ezt láttad már?

Új, olcsó és teljesen magyar streaming szolgáltatás indult – sci-fi és horror kedvelők előnyben

 

https://leet.hu/samsungssd/

×