Talán sikerülhet kicsit feltornázni a Battlefield 2042 játékosok számát, miután a cím bekerül egy ismer szolgáltatás játékai közé. Vajon ez segít?

Nemrég arról számoltunk be a Battlefield 2042 kapcsán, hogy az új frissítések után több játékos visszatért, hogy kipróbálja a játékot. Ez azonban még mindig nem akkora szám, hogy megmentse a játékot, így a DICE valószínűleg további lépésekre kényszerül. Ahogy arról az utóbbi időben több pletyka és szivárgás is megjelent,

a Battlefield 2042 bekerülhet a Xbox Game Pass májusi címei közé, ami sok játékost elhozhat.

Valóban nincs jó helyzetben a Battlefield 2042, ami főként a katasztrofális indulásnak, és az azóta sem sokat javuló játéknak köszönhető. Bár elvileg a DICE nagyon komolyan dolgozik a javítások, a playerek megunták a várakozást, aki tehette, megszabadult a címtől.

Ha viszont a játék valamilyen formában ingyenessé válna (vagy legalább egy fizetős szolgáltatás része lenne), akkor valószínűleg sokan lépnének be kipróbálni azt. Többek között én is.

Nemrég arról szóltak a pletykák, hogy az Xbox Game Pass játékai közé kerülhet a FIFA 22 is, a Battlefield 2042 mellett. Ezt abból feltételezik, hogy a Battlefield 2042 Xbox Series X/S felületén megjelent a játék mellett a Game Pass logója.

Ez sokak szerint arra utal, hogy a játék valóban a Game Pass játékai közé kerül, ami azt jelenti, hogy az előfizetők hamarosan csapathatják is a címet. Ha más nem, ez valószínűleg eléggé boostolni fogja a játékosszámot, amit érdekes lesz megfigyelni.

Ha a feltételezés és a pletyka igaz, akkor május elején már el is indíthatjuk a játékot a FIFA 22 mellett. Te játszani fogod a címet, ha bekerül a Microsoft szolgáltatásába?

Ezt láttad már?

Hoppá! – Ingyen letölthetővé válhat a FIFA 22!

 

https://leet.hu/samsungssd/

×