Úgy tűnik, hogy valaki jótékonykodni szeretne a játékban megszerzett vagyonával. Te kérsz belőle?

Tekintettel arra, hogy a GTA Online-ban nem éppen tisztességes módon lehet pénzt szerezni, és általában mindenki megtartja magának, eléggé szokatlan szó a „megosztás”. Szinte megalakulása óta létezik a kapzsiság a játékban, de valahol ez nem is meglepő, tekintve a jellegét. Csaknem egy évtizeddel a GTA 5 online módjának indulása után azonban a dolgok elkezdhetnek megváltozni.

A GTA online játékosai meg akarják osztani egymással az összegyűjtött pénzt.

Sokan az évek alatt megszereztek a GTA Online-ban mindent, ami akartak, legyen az ház, autó, fegyver, vagy vagyon. Éppen ezért néhány rendkívül gazdag játékos úgy döntött, hogy jobb megoldás az, hogy megkéri a Rockstart, hogy a nyerségük egy részét szétoszthassák azon játékosok közt, akik kevésbé voltak szerencsések.

A Redditen DeadyDeadshot azt írta: „Jó lenne egy pénzmegosztás opció a GTA Online-ba. Van 1,9 milliárdom, amit nem tudok mire költeni. Szeretnék más játékosokat boldoggá tenni.”

gta online should have the option to share money. I’ve had 1.9 billion for the last 18 months with nothing to spend it on. I wanna make other players happy. from gtaonline

 

Válaszul több felhasználó felhívta a figyelmet arra, hogy ez a lehetőség már benne volt a GTA Online-ban, még 2013-ban a játék megjelenésekor. A játékosok jutalmakat oszthattak ki másoknak, akik segítették őket a feladatokban. A funkció azonban nem sült el jól, mivel a csalók és a modderek kihasználták azt. Sokan elképesztő összegeket ajánlottak fel egy-egy feladatért, ami teljesen feje tetejére állította a játékmenetet.

Egy felhasználó azt javasolta, hogy lehessen kis összegeket szétosztani, bár sokak szerint ez az opció is csalás miatt került ki a GTA-ból. Egy másik játékos azt javasolta, hogy DeadyDeadshot azzal segíthetné a szegényebb játékosokat, hogy megcsinálja velük a Cayo Perico Heistet, vállalva, hogy a jutalom nagy részét a másik játékos kapja.

Szerinted is jó ötlet lenne egy opció a GTA Online-ba, hogy szét lehessen osztani a pénzt? Te szétosztanád?

Kellene pár extra képkocka? – Így tuningolhatod egy kattintással az Nvidia videókártyád

 

https://leet.hu/samsungssd/

×