Az együttműködés a Philips monitors új, világméretű és sok évre kiterjedő elkötelezettségét jelenti, mivel a Team Vitality lesz a League of Legends- és a FIFA-csapatok kizárólagos monitorpartnere.

Amszterdam, 2022. április 29. – Az MMD, a kijelzők vezető szakértője és a Philips monitors márkalicencpartnere örömmel jelenti be, hogy bővíti a Team Vitality globális e-sportszervezettel meglévő nemzetközi partnerségi kapcsolatát. Korábban a Team Vitality FIFA-csapatát támogató partnerség mostantól a League of Legends-csapatokat is magában foglalja, amelyek részt vesznek a League of Legends Európa-bajnokságon (LEC) és a League of Legends francia ligájában (LFL).

A Philips monitors több évre szóló elkötelezettsége keretében csúcsminőségű monitorokkal látja el a Team Vitality világszínvonalú sportolóit, köztük a nyolcszoros LEC-győztes és a 2019-es világbajnok Luka „Perkz” Perkovićot, valamint a 2021-es LEC-győztes Matyáš „Carzzy” Orságot. Ezenkívül a Philips monitors logója is megjelenik a League of Legends- és a FIFA-csapatok mezein, amikor a legnagyobb európai e-sportversenyeken vesznek részt.

Új stratégiája keretében a konzol gaming mellett a PC gaming felé történő további nyitáson túl a Philips monitors a Team Vitality sportolóinak szakértelmét kutatási és fejlesztési célokra fordítja, hogy a legjobb monitorokat hozza létre a játékosok számára. A Philips monitors a Team Vitality Berlinben és a Stade de France-ban található élvonalbeli képzési létesítményeiben egyaránt biztosít monitorokat.

„Mindig is kiemelten fontosnak tartottuk, hogy a legjobb felszerelést biztosítsuk játékosaink számára a legmagasabb szintű teljesítmény előmozdítása érdekében, ezért nagyszerű, hogy olyan megbízható partnerrel mélyíthetjük el az együttműködésünket, mint a Philips monitors. Ez annak is a bizonyítéka, amit a Team Vitality elért, hogy képesek vagyunk bővíteni meglévő partneri kapcsolatainkat”, nyilatkozta Nicolas Maurer, a Team Vitality vezérigazgatója.

„Hihetetlen volt támogatni a FIFA-osztagot és az V.Hive létesítményt Philips Momentum konzol gaming monitorokkal a továbbfejlesztett edzési környezet biztosítása érdekében. Rendkívül örülünk, hogy idén elmélyíthetjük a partnerségünket, beleértve a PC gaming monitorokat és a League of Legends-csapatokat is”, nyilatkozta Xeni Bairaktari, a Philips monitors és IT-kiegészítők globális marketingvezetője és vezető beosztású uniós márkamenedzsere. „A Philips monitors jelentős újdonságokkal és megújult technológiákkal fokozza az erőfeszítéseit, és a Team Vitality-vel való együttműködésünk segít abban, hogy a legjobb monitor-megoldásokat nyújtsuk a gamereknek.”

 

×