Megpróbáljuk összefoglalni azokat az információkat, amiket eddig tudunk a Rainbow Six Mobile zárt alpha tesztelésének indulása kapcsán.

2022. április 5-én a Ubisoft több mint három év fejlesztés után végre bemutatta a világnak a Rainbow Six Mobile-t. A bejelentés során szóba került a zárt alpha időszak elindítása, aminek során egy szűk csoport kipróbálhatja a játékot. A fejlesztők nemrég több részletet is megosztottak ezzel kapcsolatban, köztük az indulási dátumot, a régiókat, a platformokat és a tartalmat.

Íme minden részlet a Rainbow Six Mobile Closed Alpha időszakáról.

A Rainbow Six Mobile legújabb fejlesztői naplójában a játék kreatív igazgatója, Justin Swan bejelentette a játék Closed Alpha dátumát, valamint egyéb fontos részleteket.

 

A Rainbow Six Mobile Closed Alpha hivatalos 2022. május 3-án indul. Azt azonban nem lehet egyelőre tudni, hogy az időszak meddig tart, vagyis meddig lehet kipróbálni a játékot.

Régiók és platformok

Van egy rossz hírünk az iOS-felhasználók számára. Az első Rainbow Six Mobile Closed Alpha csak Androidon lesz elérhető. A tesztelés az Amerikai Egyesült Államokban, Mexikóban és Kanadában zajlik majd. Akik tehát ott élnek jelen pillanatban, előnyben vannak, hacsak nincs egy jól működő VPN a mobilon. A Ubisoft ugyanakkor mindenkit megnyugtat, hogy hamarosan új régiókban, remélhetőleg Európában is elérhető lesz.

Persze nem érdemes már csak azért sem csüggedni, mert akik ki fogják próbálni a játékot rengeteg képet, videót és véleményt mondanak majd a játékról.

Mit látunk majd?

A Rainbow Six Mobile Closed Alpha alapvetően egy technikai teszt, amely a játék mechanikájára összpontosít. A játékosok legfeljebb 16 operátort, valamint két ikonikus Rainbow Six pályát próbálhatnak ki. Két játékmód is kipróbálható lesz, illetve barátokkal is lehet játszani. A módokról és a pályákról pontos részletet nem közöltek.

A zárt alpha előnye, hogy a Ubisoft nem tiltja, hogy a játékosok megosszák tapasztalataikat. Azonban a Ubisoft felhívja a figyelmet arra, hogy ez még csak a játék korai verziója, nem ilyen lesz a végleges. A zárt alfa alatt olyan problémákkal találkozhatunk, mint a szerverstabilitás hibái, játékmechanika hibák, botok elleni játék, vizuális hibák. A teszt lényege pont az, hogy ezeket a hibákat felfedjék.

Reméljük, hogy a Rainbow Six Mobile tesztelése hozzánk is elér majd, és mi magunk is kipróbálhatjuk. Aki a fent említett régiókban él, itt tud jelentkezni a tesztelésre.

Te kíváncsi vagy a Rainbow Six Mobile-ra?

Rainbow Six Siege: A legjobb tippek a Team Deathmatch játékmódhoz

 

https://leet.hu/samsungssd/

×