Sajnos a játékba egy olyan hiba került, amivel elkerülhető a kivégzés a Warzone-ban. Ne lepődj meg, ha az ellenfél kikerül a karmaid közül.

Az talán kétségtelen, hogy a Warzone-ban az egyik legélvezetesebb módja a killeknek a kivégzés. Amikor annyira menő vagy, hogy sikerül észrevétlenül az ellenfél mögé jutni, és benyomni az animációt, ami nem csak menő, de egyből megöli az ellenfelet. Kiábrándító lehet látni, amikor a sikeres támadás egy hiba miatt meghiúsul.

Néhány Warzone játékos rájött arra, hogyan lehet elkerülni a kivégzést, miután már elindult az animáció.

Ahogy azt nemrég a Redditen SilentEnigma09 bemutatta, van módja annak, hogy egy trükkel elkerüljük az elkerülhetetlen halált. Ahogy a videóban is látszódik, a kivégzést végrehajtó játékos sikeresen benyomja a killt, a másik viszont megszökik. Ezt a Stim jól időzített használatával teszik.

You can escape executions using Stims from CODWarzone

 

Az időzítés a legfontosabb a trükk során. Amint elindul a kivégzés, be kell nyomni a Stimet, aminek hatására az animáció egyszerűen megszűnik, a játékos pedig simán elfuthat. Persze a dolognak két oldala van. Ez nyilvánvalóan egy nem szándékos hiba a játékban, amivel elkerülhetjük a kivégzést. Ez azonban rossz hír azoknak, akik kivégzéssel szeretnének végezni valakivel. Szóval ne lepődjön meg senki, aki ilyet tapasztal, ez az oka.

Bár a Stim-szökést a játékban nem könnyű végrehajtani, mégis értékes információ. Ugyanakkor sajnálatos, hogy ilyen hiba előfordulhat a játékban. Bár azt még mindig nem tudom, hogy ezekre hogyan jönnek rá a játékosok.

Te találkoztál már a hibával?

Rengeteg fegyverhez hozzányúltak a Warzone fejlesztői – A Sniperek sem maradtak ki a sorból

 

https://leet.hu/samsungssd/

×