A The Proms augusztusban olyan koncertet tart, aminek középpontjában a videojátékok zenéi állnak. A dalválasztással azonban nem mindenki ért egyet.

A BBC Proms, vagy ahogy szintén ismert, a The Proms, 1895 óta Londonban évente megrendezett komolyzenei fesztivál. A Robert Newman impresszárió elképzeléseként elindított nyári rendezvénysorozat a brit kultúra jelentős eseménye, az egyik legnagyobb és legdemokratikusabb komolyzenei fesztiválja. A hét elején a BBC felfedte, hogy az idei év végén megrendezésre kerülő The Proms műsorában egy videojáték-zenéknek szentelt koncert is szerepel majd.

A BBC Proms-on a Battlefield 2042 zenéje is lesz hallható lesz, ami nem győzte meg a játékosokat.

A dalok közé olyan játékok zenéi kerültek be, mint a Dear Esther, a Kingdom Hearts, a Shadow of the Colossus, és a Battlefield 2042. A dalokat élő zenekar fogja előadni a koncert alatt, de amint alább látható, a Battlefield közösséget nem nyűgözi le a választás.

„14 percen keresztül, ahogy egy Ford F-150 motorháztetőjét áthúzzák egy roncstelepen? Jaj” – írta egy Reddit felhasználó.

„Ne felejtsd el a torzított bálnahangokat sem” – tette hozzá egy másik felhasználó, utalva a furcsa torzított hangokra, amelyeket a Battlefield 2042-ben hallhatunk.

„Lehetőségük volt egy TELJES játékzene kínálatra, ÉS A 2042-T VÁLASZTOTTÁK?!?!” – kérdezte egy másik felhasználó.

Valóban úgy tűnik, hogy a közösség nincs elragadtatva attól, hogy a koncertre ezt a dalt választották. Ez talán köszönhető annak is, hogy a rajongók széles skálája csalódott a játékban, minden téren. Bár a DICE közben igyekszik javítani a játékot, és már nőtt a játékosszám, még mindig nincs megmentve a játék.

Úgy tűnik, sok játékos szívesebben választotta volna a Battlefield 1-et a Proms koncertre. Mások szerint a Battlefield 1942 és a Battlefield 5 sokkal jobb választás.

A BBC Proms idén július 15-én kezdődik, és egészen szeptember 10-ig tart, a dedikált gaming koncert pedig augusztus 1-jén debütál a londoni Royal Albert Hallban. Egyelőre csak ez a négy játékdal van benne, de a következő hetekben-hónapokban várhatóan még több játék fog felkerülni a listára.

Hallgass bele a Battlefield 2042 zenéibe:

Ezt láttad már?

Mi lesz itt? – Ennyit nőtt a Battlefield 2042 játékosszáma a frissítés után

 

https://leet.hu/samsungssd/

×