A fejlesztők nyilvánosságra hozták a menetrend egy részét.

A Call of Duty fejlesztői az elmúlt szezon elején nyilvánossá tették az elkövetkezendő 4-5 hét Playlist felhozatalát. Általában a szezon közepén aktuális „Reloaded” frissítésnél húzzák meg a határt, hiszen akkor friss újdonságok érkezhetnek meg a játékba, melyet nem feltétlenül szeretnének csak úgy leleplezni. Ezúttal sem volt ez másképp, immár hivatalosan is végigzongorázhatjuk, hogy mi vár majd ránk május közepéig.

Nézzük is elkövetkezendő négy hét Playlist felhozatalát!

Forrás: COD BLOG

Az első hét playlistje a következő:

Caldera

  • Battle Royale: Solos, Duos, Trios, Quads
  • Iron Trials: Quads
  • Clash: 50 vs 50

Rebirth Island

  • Resurgence: Solos, Duos, Trios, Quads

Jól látható, hogy a Season 2-re jellemző Rebirth Island favorizálás ezúttal kissé alábbhagyott, Caldera kecsegtet kellemesebb játékmódokkal. Nem véletlenül van ez így, valószínűleg a fejlesztők is látták a belsős statisztikában, hogy többen játszanak a mostanra csak papíron másodlagos mappal. Május 11-én este startol majd el az Operation Monarch névre hallgató limitált idejű mód, melyben Godzilla és King Kong harcába csöppenhetünk bele egy fokkal interaktívabban.

A módról az indulás előtt pár nappal egy részletesebb bejegyzést is kiad majd a Raven Software, melyben jobban megismerhetjük, hogy mivel is állunk majd szemben május közepétől. Az szinte biztos, hogy extra kihívásokra és ajándékokra is számíthatunk a fejlesztőktől, amint elstartol az Operation Monarch.

Mit szólsz a felhozatalhoz?

BRÉKING: Hivatalosan is bejelentették az idei Call of Duty játékot

https://leet.hu/samsungssd/

×