Az Apple úgy gondolja, minden gamernek szüksége van egy okostermosztra, amiből nem maradhatott ki az RGB és a Apple Health funkció.

Manapság egyre fontosabbá válik, hogy az ember odafigyeljen egészségére, ez pedig a vízfogyasztáshoz is szorosan hozzátartozik. Már létezik számos olyan mobilapplikáció, ami mindig figyelmeztet, hogy igyunk, ám ennél egy összetettebb lehetőséget kínál a HidrateSpark együttműködésben az Apple-lel.

A HidrateSpark két új okos-vizespalackot adott ki,  mellyel a vízfogyasztás nyomon követhető és szinkronizálható az Apple Health szolgáltatással.

HidrateSpark Pro

 

 

Az első és egyben drágábbik, 80 dolláros (kb. 28 ezer forint) HidrateSpark PRO STEEL ezüst vagy fekete színben kapható, 0,94 literes. Rozsdamentes acélból készült, vákuumszigetelt kulacs, amelyben az italok akár 24 órán át is hűvösek maradnak. Egy okos LED-es szenzorkorong emlékeztet rá, ha ideje inni valamit, és az Apple Health alkalmazással szinkronizálva az adatokat azt is nyomon követi, hogy összesen mennyi folyadékot fogyasztottál. A HidrateSpark STEEL csomag egy kiöntőtetőt és egy szívótetőt is tartalmaz.

A HidrateSpark STEEL a testfelépítésed és az aktivitási szinted alapján minden nap megtervez és az igényeidhez igazít egy személyre szabott vízfogyasztási célt. A szenzorkorong nyomon követi, hogy hány milliliter folyadékot ittál, és az adatokat az alkalmazás segítségével rögzíti is iPhone, iPad és Apple Watch készülékeden.

Az Apple Egészség alkalmazásban tárolt személyes információkhoz és lépésadatokhoz – ezek felhasználásával tervezi meg a napi vízfogyasztási célokat. A rögzített ivásadatokat az app továbbítja az Apple Egészség alkalmazásnak, így minden infót egy helyen találhatsz. A vízfogyasztásodat Apple Watchon is követheted, és egyszerűen rögzítheted azt is, hogy mennyit ittál máshonnan a HidrateSpark STEEL kulacson kívül.

 

Az olcsóbb és könnyebb megoldás érdekében készült egy 60 dolláros változat is, ami nem csak olcsóbb de kisebb is. Zöld vagy fekete színben kapható, és nem vákuumszigetelt acélból, hanem törés- és szagálló Tritan műanyagból készült. Ugyanazt a LED-es szenzoros korongot tartalmazza, mint a drágább modell.

A két új termosz a két másik HidrateSpark modell mellett lesz elérhető, amelyek már korábban is kaphatóak voltak az Apple-nél. Sajnos arra még várni kell egy kicsit, hogy Magyarországon is megjelenjenek, de a korábbi verzió kapható (volt). Most nincs raktáron.

Ezt láttad már?

Az Apple 800.000 forintos monitorjának a kamerája még mindig egy katasztrófa

 

https://leet.hu/samsungssd/

×