Egy rajongói csoport kiváló és nagyon vicces munkát végzett, amikor az új szereplőt kicserélte a 60-as éves sötét lovagjára.

Ha mai szemmel megnézzük az 1960-as években futott Batman filmeket, igen furcsa érzés lehet, hogy azt valaha komolyan vették. Pedig igenis meghatározó szerepe volt Adam Westnek is abban, hogy később mennyire felkapottak lettek a képregényfilmek a világon. Ugyanakkor be kell látnunk, hogy akkoriban még teljesen máshogy festettek ezek a filmek, mint ma.

Éppen ezért olyan nagy poén beilleszteni a régi Batmant az új, 2022-es film előzetesébe.

Pontosan ezt tette a Corridor Crew, akik ismertek a nagyon profi és jól kidolgozott paródiáikról. Most egy videóban egyesítették az új Batman filmet és a régi karaktert. Az alábbi előzetesben Adam West veszi át Robert Pattinson helyét. A gonosztevőket is felcserélték – Paul Dano Riddlerjét Frank Gorshin, Colin Farrell Pingvinjét pedig Burgess Meredith váltja fel.

 

Természetesen a régebbi Batman karakterek könnyedebb hangvétele teljesen ellentmond az új film sötét világának, de ettől lesz még viccesebb. Ahhoz, hogy megértsük mekkora különbség van a két korszak között, azt is érdemes megnézni, hogy hogyan készült az előzetes.

 

Adam West a valaha volt legrosszabb Batman?

A Corridor Crew szerint West Batmanjét „a legbénább Batmanként tartják számon”, de az előzetessel kiléphet ebből a „béna” szerepből. A 60-as években sikeres volt a sorozat, mára igen furcsának tűnik. A harmadik évad végén annyira visszaesett a nézettség, hogy az ABC úgy döntött, leveszi a műsorról. Ekkor lépett a képbe az NBC, amely elhatározta, hogy átveszi és folytatja a sorozatot. Mielőtt azonban erre sor került volna, tisztázatlan körülmények között megsemmisült a forgatáshoz használt díszlet. Emiatt végül elálltak a folytatástól.

Mindeközben az új Batman film 2022 egyik legtöbb bevételt hozó filmje.

Neked hogy tetszett az új film?

Elon Musk lement a boltba, és vett magának egy közösségi médiát

 

https://leet.hu/samsungssd/

×