A Battlefield 2042 néhány játékosa visszatért a 4.0 javítás múlt heti megjelenését követően. Lesz ebből még népszerű játék?

Úgy tűnik, hogy nem volt értelmetlen az a törekvés, hogy a DICE szép lassan helyrepofozza a Battlefield 2042-t. Bár a legutóbbi, 4.0-ás frissítés rengeteg, több mint 400 hibát javított, nem volt tökéletes. Megjelent olyan hiba is, ami akár epilepsziás rohamot is okozhatott egyesek számára. Úgy tűnik azonban, hogy sokan visszatértek a játékhoz, hogy megnézzék, mi a helyzet.

A Steam Charts adatai szerint a játékosok száma emelkedésnek indult, közvetlenül a 4.0 megjelenése után.

Az eredmények igencsak meggyőzőek, mert nem csak hogy visszatértek a játékosok, egyfajta próbára, de nem is mentek el, maradtak játszani. Ez nagy dolog, ugyanis a játéknak sikerült megőriznie játékosszámát, miután hónapokon keresztül folyamatos zuhanás volt tapasztalható.

A Battlefield 2042-nek jelenleg körülbelül 4000 egyidejű játékosa van naponta.

Oké, ez a szám még mindig rettenetesen alacsony, főleg egy Battlefield játékhoz képest, ugyanakkor érdemes tudni, hogy ez a szám korábban néha ezer alatt volna napi szinten, átlagosan is 2 ezer. Magától értetődik, hogy még mindig hosszú és nehéz út áll a Battlefield 2042 előtt. Mivel a tervek szerint még több javítás érkezik az első évad megjelenése előtt, a játékosok úgy tűnik, kíváncsiak arra, hogy mi várható.

A DICE egyébként a pletykák szerint hamarosan az első évad bejelentésére készül.

Ezt láttad már?

Új hiba okozhat epilepsziás rohamot a Battlefield 2042 frissítése után

 

https://leet.hu/xiaomi/

×