Egy újabb lépéssel közelebb kerülünk a pletykák szerint küszöbön álló Call of Duty: Modern Warfare 2 felfedéséhez.

Az Activision már korábban bejelentette, hogy a 2019-es Modern Warfare folytatása még idén, 2022-ben megjelenik, ám eddig nem sok infót kaptunk a következő CoD játékról. Úgy tűnik azonban, hogy hamarosan akár láthatjuk is a készülő játékot, bár valószínűleg csak nagyon kezdetleges formában.

Nemrég a rajongók felfedezték a jeleket és a playtest dátuma is körvonalazódik.

Ghost

Az Infinity Ward nemrég egy sötét képet rakott fel a Twitter oldalára, amit a rajongók máris elkezdtek elemezni. Ahogy a fenti képen is látszik, jól kivilágosítva látható Ghost, aki minden bizonnyal vissza tér az új részben. Ő korábban a 2009-es Modern Warfare 2-ben szerepelt. Az elsötétítés valószínűleg a teljes leleplezés előjele, szóval hamarosan mindent megtudunk.

A Call of Duty bennfentes tagja, RalphsValve nemrég a Twitteren tette közzé, hogy Dél-Kalifornia fontos játékszereplőit meghívták a Modern Warfare 2 jövő heti tesztelésére. Mivel az ilyen zárt játékteszteket szorosan titokban tartják, az Infinity Ward már most bajban van a szivárgások kapcsán. Általában az a szabály, hogy semmi nem juthat ki a tesztelésről, de mind tudjuk, hogy ez nem így szokott lenni.

A tesztelés eszerint már jövő héten indul.

 

RalphsValve bennfentes szerint Price, Shepard, Soap és Roach is visszatérnek, sőt egy bejelentésre is számíthatunk április 30-án. RalphsValve azt is állítja, hogy vannak másolatai promóciós előzetesekről, a kampányból és rajzokról, amelyeket jogi okokból nem tud feltölteni.

Nem kell tehát már sokat várni arra, hogy láthassuk, milyen is lesz az új Modern Warfare. Te már várod?

Ezt láttad már?

Megfejtették, mi okozhatja a Rebirth Island legnagyobb problémáját

 

https://leet.hu/rapoo/

×