Nem túl óvatos a fájlokkal a Ubisoft, szinte mindent tudunk már.

A Rainbow Six Siege fejlesztői a korábbi évekhez hasonlóan a februári Six Invitational alatt ismertették velünk a teljes Year 7-re vonatkozó menetrendet. A Year 7 Season 1 már szinte mindent megkapott, amit ígértek, múlt héten érkezett meg a játék legújabb, kompetitív pályája, az Emerald Plains. Season 2-ben az új Operatoron kívül két nagy újdonságra számíthatunk: az egyik a régóta kért Shooting Range lesz, míg a másik egy friss pálya, ám ezúttal a Team Deathmatch rajongók örülhetnek majd.

A Shooting Range után hétfőn a TDM pálya kezdetleges változata is napvilágot látott!

Y7S2 New TDM map leaked, what do you guys think? from Rainbow6

Akik kicsit rutinosabbak a Rainbow Six Siege leakek világában, azok számára Zer0Bytes neve nem ismeretlen, hiszen az elmúlt években rengeteg finomsággal ellátta a közösséget. A nevéhez fűződik a márciusi Shooting Range szivárogtatás is, de előszeretettel árulja el érkező szezonok vagy Operatorok nevét is.

A fenti videóban a következő szezonban érkező TDM mapra vethetünk 2 percnyi pillantást, ám hamar feltűnhet, hogy textúrákban szegény még a pálya, mely nem meglepő a Season 1 közepén. A felépítésen várhatóan már nem sokat változtat a Ubisoft, mely egyből meg is osztotta a közösséget. A kommentelők egy része szívesen játszana Capture the Flag játékmódot a pályán, míg a másik tábor jobban örülne olyan kialakításnak, melyet akár Casual módban is be lehetne vetni.

Mit szóltok az érkező pályához?

Lesni ér – A legjobb tippek, ha Pulse-t választod a Rainbow Six: Siege-ben

https://leet.hu/rapoo/

×