A Warzone közösség egy nagy problémát tapasztal Rebirth Islanden, és James ‘JGOD’ Godoy-nak megvan a válasza arra, hogy pontosan mi az oka.

Amikor a Call of Duty közösségben egyre inkább látszik, hogy a játékkal valami nagy gond van, vannak olyan játékosok, illetve tartalomgyártók, akik segítenek ezeket megoldani. JGOS az utóbbi időben megfigyelhette a közösség panaszait Rebirth Island alakulásával kapcsolatban, és van egy elmélete arra, hogy mi okozhatja a pálya legnagyobb problémáját.

Caldera HP-változása tehet mindenről.

A probléma gyökere a Season 2 Reloaded frissítésében rejlik, amely csak Calderára vonatkozik ugyan, de jelentősen kihat másra is. JGOD úgy véli, hogy a 100 HP-ról 150 HP-ra növelt életerő a nagyobb pályán arra késztette az óvatosabb és célirányosabb játékosokat, hogy inkább Rebirth Islanden hajtsanak a nagyobb TTK-ra.

Egyszerűbben fogalmazva, Calderán most a nagyobb HP miatt a játékosoknak több ideje van reagálni egy-egy támadásra. Ez persze kedvez a jobb játékosoknak, azoknak, akik tudnak célozni. Az átlagos játékosok viszont hátrányba kerülhetnek.

 

Ez persze azt eredményezi, hogy rengeteg játékos inkább más pályát választ, ezért özönlenek a Rebirth Island szigetére. Ők persze nem biztos, hogy hozzászoktak a kis területen zajló pörgős csatákhoz, így nagyobb valószínűséggel egy helyen vannak, és úgy játszanak, mintha Calderán lennének.

Azok számára, akik hónapok óta darálják a Rebirth Islandet, a játék látszólag lelassult körülöttük, és jelentős változást tapasztaltak. A dolgok valószínűleg szép lassan kiegyenlítődnek, de ha valaki furcsaságot tapasztalt a játékmenetben a szigeten, hát valószínűleg ez a Caldera frissítés tehet róla.

Ezt láttad már?

AKCIÓFIGYELŐ | Van, ahol még tart a húsvét – 5 tavaszi ajánlat, amit hiba lenne kihagyni

×