Rengeteg terméket szerezhetünk be kedvezményes áron.

Hamar elrepültek a húsvéti ünnepek, ám a Leet Webshopjában még mindig javában zajlik az ehhez kötődő akció, ahol rengeteg kedvezményes árú terméket találhattok meg továbbra is. . Az egerek, monitorok, billentyűzetek és egyéb gaming perifériák mellett pólókat, játékokat vagy épp bögréket is választhattok a repertoárból. Ezek közül mazsoláztunk párat, kiemelve a legütősebb ajánlatokat.

Xtrfy MZ1 Zy’s Rail – Fekete

Xtrfy MZ1

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő svéd gyártó szövetkezett Rocket Jump Ninja-val, az egyik legismertebb nemzetközi egérteszterrel, hogy megalkossák a „tökéletes” perifériát. A forma természetesen továbbra is objektív tényező marad a számunkra megfelelő egér kiválasztásánál, ám az kétségtelen, hogy sokak kedvence lett az MZ1. Az Ultra-könnyű felépítés mellett a világ egyik legjobb szenzorát és kapcsolóit találjuk meg benne, így a teljesítményre sem lehet panasz.

30 980 Ft helyett most 13 990 Ft-ért szerezheted be

Xtrfy M42

Ha Xtrfy, akkor nem mehetünk el az M42-es modell mellett sem, mely egy igazán egyedi megoldást alkalmazott. A hátlapja cserélhető, így a saját szájízünkre szabhatjuk az egeret, a fogásunkhoz igazodva. Specifikációiban megegyezik az MZ1-el, így garantáltan nem fog minket cserbenhagyni eSport mérkőzések alatt sem.

24 990 Ft helyett most 13 990 Ft-ért szerezheted be

Samsung 980 PRO 1TB M.2 SSD

A modern AMD és Intel alaplapokban már PCIe Gen 4.0 csatlakozókat is találhatunk, melyek a videókártyák mellett a villámgyors SSD-k sebességéért is felelnek. A Samsung 980 PRO 1TB-os tárolója is ezt igyekszik kihasználni a 7000 MB/s olvasási és 5000 MB/s írási sebességével. Szinte lehetetlen megizzasztani, ám figyeljünk, hogy alaplapunkon is legyen negyedik generációs PCIe támogatás.

68 877 Ft helyett most 58 990 Ft-ért szerezheted be

Samsung 970 EVO Plus 1TB

Ha kicsit visszafogottabb, de még szintén villámgyors sebességgel is megelégszünk vagy az alaplapunk nem támogatja a PCIe Gen 4.0 szabványt, akkor érdemes egy kategóriával lejjebb nézelődnünk. A 970 EVO Plus sem fog csalódást okozni a 3000 MB/s feletti írási és olvasási sebességeivel, nyugodtan választhatod, ha régebbi generációs alaplapod, processzorod van.

48 778 Ft helyett most 43 990 Ft-ért szerezheted be

Samsung C24RG50FZR 144 Hz Ívelt 24″ Gamer Monitor

Ha egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező monitort keresünk, akkor nem is érdemes tovább mennünk. FullHD felbontás, magas, 144Hz-es képfrissítés és VA panel várja a vásárlókat, így sem a válaszidővel, sem a képminőséggel nem lesz gondunk, tartalomfogyasztásra is bátran befoghatjuk.

74 990 Ft helyett most 58 990 Ft-ért szerezheted be

A fentieken kívül még rengeteg termék vár, a további felhozatalért kattints >IDE<!https://leet.hu/husvet/

×