A rajongók felszólították a DICE fejlesztőit, hogy azonnal javítsák a problémát.

Senkinek nem kell arról mesélni már, hogy milyen necces volt a Battlefield 2042 megjelenése, és hogy a DICE milyen sokat dolgozik azon, hogy mentse a menthetőt. Úgy tűnik azonban, hogy annak ellenére, hogy egy frissítésbe akár 400 hibát is javítanak, vannak új hibák is, melyek további problémát okozhatnak.

A legújabb játékhiba pedig akár epilepsziás rohamot is kiválthat egyes játékosokban.

A fejlesztő nemrég sok bejegyzést tett közzé arról, hogy a játékosok kéréseit figyelembe véve milyen sok javítást eszközölnek, ám ezzel nincsenek elkerülve a nagy problémák. A csapat közben azt is elismeri, hogy ezeknek a változtatásoknak a javítása tovább tart, mint az elfogadható.

Amint azt @TalonPlaysYT a Twitteren bemutatta, egyes felhasználók extrém villogó fényeket tapasztalnak a játékban és a menüben a 4.0-ás frissítés óta. Sokan indították el a játékot a frissítés után, nagy reményekkel, hiszen például bekerült a hangcsevegést is. Öt hónappal az indulás után. A fényérzékenyek számára ez az új hiba azonban komoly problémát okozhat!

Figyelem: Az alábbi tweetben látható videó erősen villogó fényeket tartalmaz.

 

Oliver Andersen, az EA DICE játékprogramozója azonnal reagált a tweetre, és közölte, hogy továbbítja az infót a fejlesztőcsapatnak. Reméljük, hogy tényleg gyorsan kezelik a problémát.

Ezt láttad már?

KÉPEK | Ilyenek lennének a kedvenc karaktereink, ha olyan gamerek lennének, mint mi

 

https://leet.hu/husvet/

×