A harmadik évadra szerencsére már nem kell annyit várni, mint a másodikra, de reméljük ez nem megy majd a már megszokottan magas minőség rovására.

A Netflix Love, Death & Robots című antológiai animációs sorozatát méltán nevezhetjük a világ egyik, ha nem a legjobb felnőtteket célzó animációjának, hiszen nemcsak a kivitelezése elsőrangú, de a feldolgozott történetei is hihetetlenül lebilincselőek, és a rövidségük ellenére rendkívül mélyek.

Meglátásom szerint a második évad nem tudott felérni az első nagyságához, aminek egyik oka az lehet, hogy túlságosan sokat kellett rá várni. Persze ennek ellenére is messze kimagaslott az átlagból, aminek egyik oka a változatossága lehet, hiszen minden egyes részt más animációs stúdió készített – köztük is a budapesti Digic Pictures, amely tehetségei több remek L,D&R történetet is jegyzett.

A Netflix viszont nem követné el ugyanazt a hibát, és a harmadik szezonnal már nem váratja meg a rajongókat, ezért a tegnapi napon teljesen váratlanul, egy rövidebb előzetessel karöltve bejelentették a Love, Death & Robots Vol. 3-at. A legnagyszerűbb hír pedig az, nem éveket vagy hónapokat, hanem mindössze néhány hetet kell rá várni, ugyanis május 20-án válik elérhetővé a Netflixen.

Azt azonban sajnálatos módon nem tudjuk, hogy a harmadik évad munkálataiban milyen stúdiók vettek részt, ahogyan az is ismeretlen még, hogy hány részből fog állni. Azt viszont az előzetes alapján megállapíthatjuk, hogy az  első évad egyik legjobb epizódja, a „Three Robots” folytatódni fog, melyet a Deadpool rendezője, Tim Miller és Jennifer Yuh Nelson forgatókönyvíró jegyeznek majd.

 

Egy rajongó 292-szer nézte meg a Pókember: Nincs hazautat – rekordot is döntött

https://leet.hu/xiaomi/

×