Az Aquaman és a Dűne sztárja, Jason Momoa úgy tűnik, legközelebb egy videojáték-adaptációban tűnik majd fel. Mennyire lesz pixeles?

Régóta nem hallottunk a Minecraft filmről, aminek a korábbi dátumok alapján már rég meg kellett volna jelennie. A projekt azonban sorra kudarcot vallott, ám most az egyik lehetséges főszereplőről érkezett hír. A The Hollywood Reporter megerősítette, hogy

Jason Momoa tárgyalásokat folytat a Minecraft film kapcsán.

A népszerű videojáték alapján készült projektet egyébként Jared Hess, a Napoleon Dynamite rendezője készíti. A film készítésért felelnek még a Dűne producerei is, Mary Parent és Roy Lee, de a játékot jegyző Mojang stúdió munkatársai is részt vesznek a film készítésében.

A Minecraft 2011-ben debütált, és nagy szenzáció lett: mindössze néhány évvel a megjelenés után elérte a 100 millió felhasználót. A Microsoft 2014-ben 2,5 milliárd dollárért vette meg a Mojangot. A Warner évek óta próbálja összehozni a projektet, már több megjelenési dátum volt, ami végül elmaradt.

Jason Momoa és a Warner 2023 márciusában mutatja be az Aquaman and the Lost Kingdom című filmet. A film az 1 milliárd dolláros bevételt hozó 2018-as Aquaman című film folytatása.

Ezt láttad már?

Elárasztották a YouTube-ot a GTA 6 trailer reklámjai, de nem túl meggyőzőek

 

https://leet.hu/husvet/

×