Ha már annyi Warzone-t játszottál, mint Huskerrs, nehéz lehet olyat tapasztalni, amit még nem láttál, de ez a dobókéses play még őt is meglepte.

Az „incidens” egy április 16-i stream során történt, ahol Huskerrs néhány meccset játszott Solo Quadban.

Csapata remekül indult, a streamer 11 killt gyűjtött, miközben a lobby több mint 60 tagja még életben volt. A csapat úgy döntött, hogy kihasználja a korai sikert, és egy páncélozott teherautó segítségével a lehető legagresszívabbá kell válniuk.

Egy új célpont biztosítása után a csapat belevetette magát az akcióba, de ekkor a dolgok rosszra fordultak.

Bár egy osztagot eltörölni általában nem nehezebb, mint fellélegezni a multi-FPS bajnokának, ezt a bizonyos nekifutást egy agyafúrt ellenfél rövidre zárta.

A streamer és a következő áldozata között nem volt más, csak nyílt út, egészen addig, amíg egy jól elhelyezett dobókés meg nem ölte a streamert a páncélozott teherautó a szélvédőjén keresztül.

Eltartott egy darabig, amíg magához tért a sokkból, hogy ilyen alaposan kijátszották, mivel a stream több mint másfél percig néma csendben volt.

So this just happened to Huskerrs… from Warzone

Végül egy egyszerű kérdéssel törte meg a némaságot: „Haver, hogy lehetséges ez egyáltalán?”

Persze nem csak Huskerrs volt megdöbbenve, hiszen a chat és az internet többi része is zavarba jött.

Az egyik kommentelő azzal viccelődött, hogy annak, aki a kést eldobta, olyan titkos előnyei vannak, amelyekről a világ többi része nem tud: „Mi a f*sz, ennek a csávónak FMJ van a dobókésén”.

Bár nem világos, hogy ez a dobókés szándékos képessége-e vagy sem, az biztos, hogy mindenki át fogja gondolni a járműstratégiáját, ha ez a taktika elkezd elterjedni.

Mit gondoltok, mi történhetett?!

Még most is az egyik legjobb Warzone fegyver – Így szereld fel az elfeledett MW AR-t

https://leet.hu/husvet/

×