A GTA 6 trailerei reklámként bukkannak fel a YouTube-on, de ha jobban megnézed őket, hamar rájössz, hogy nem túl hitelesek.

Bár a Rockstar Games végre elismerte a GTA 6 létezését, a Grand Theft Auto 5 várva várt folytatása körül még mindig rengeteg a titkolózás.

Bár minden jel arra mutat, hogy visszatérünk Vice Citybe és a kartell körüli történetre, a fejlesztők továbbra is hallgatnak arról, hogy pontosan hogyan is fogják megvalósítani a történetet. Bennfentesek azt állítják, hogy a Rockstar még az év vége előtt screenshotokat és teasereket dob ki, de arról egyelőre nincs szó, hogy mikor kapunk egy trailert.

Ennek ellenére néhány rajongó észrevette, hogy a YouTube-on reklámként felbukkannak „trailerek”, de ezek aligha mennek át a „bűzpróbán” – különösen, ha tudod, mit kell keresni.

A furcsa „trailereket” a Redditor LegalWallhacks jelezte, és MrBossFTW YouTuber is kiemelte.

Ezek a trailerek különböző játékokból származó felvételeket használnak, többek között a Saints Row, a The Crew, a Need For Speed: Heat és másokból. A trailer azonban tele van Rockstar és GTA vízjelekkel, és egy „2022 májusi” megjelenési dátumot is kiemelnek.

anyone else been getting fake gta 6 ads on youtube? idk who they’re trying to fool, there’s no way anyone would fall for this from GTA6

Ez a májusi megjelenési dátum a nagy árulkodó a trailerek létezéséhez, persze, tekintve, hogy a Rockstar nem erősített meg semmit. „Biztos nem legális, hogy tényleg R*s logót tesznek rá” – vetette fel az egyik GTA-rajongó. „Majdnem felvettem a kapcsolatot a Rockstar Supporttal emiatt, biztosan nem legális az egész” – tette hozzá egy másik aggódó játékos.

Míg a korábbi „hirdetések” célja az volt, hogy a játékosok hamis Shark Cards és GTA Online pénzre jelentkezzenek, ezek a mostaniak csak arra próbálják rávenni az embereket, hogy azt higgyék, hamarosan megjelenik a GTA 6.

Természetesen ez nem így van, hiszen, ha így lenne arról már írtunk volna, hogy ti is mihamarabb megtudjátok a friss infómorzsákat!

Ha már Easter, akkor nézzük meg ezeket az Easter Eggeket.

Játékfejlesztők árulják el, hogy melyik a kedvenc általuk elrejtett ‘easter egg-jük’

https://leet.hu/husvet/

×