A League of Legends egy game-breaking exploitja olyan one-hit killt adhat Rek’Sai-nak, ami ellen lehetetlen védekezni.

League klipek keringenek arról, hogy a Void Burrower egy szempillantás alatt három ellenfelet is kiiktat, vagy azonnal megöli a Baront.

Úgy gondolják, hogy ennek köze van egy olyan szkript használatához, amely megzavarja, ahogy a League regisztrálja a sebzést a bajnok beásása/kiásása (W) után, és ez hatalmas előnyöket jelent a csalók számára.

Mindenesetre a játékosok hangot adtak elégedetlenségüknek az exploit miatt, mivel több Ranked játékot érint.

A League játékosok a Twitteren könyörögtek a Riot Games supportjának, hogy vegyék tudomásul a Rek’Sai-jal kapcsolatos problémát, egyesek egyenesen azt mondták, hogy a cégnek ki kellene tiltania a bajnokot.

„Rek’sai W sebzését szándékosan kihasználják a rangsorolt játékokon” – írta egy felhasználó. „Kérlek, tiltsátok ki a bajnokot, javítsátok ki és bannoljátok a szabálysértőket. A játékos lvl 4 volt, és instant megölte a sárkányt W-vel”.

Íme egy összeállítás Rek’Sai exploitjáról:

 

Legyen szó semleges szörnyekről vagy ellenfél játékosokról, az exploit veszélyt jelenthet bármire, amit Rek’Sai támadhat.

Több ember próbálta felvetni a problémát a Riot Supportnak, de a fejlesztők még nem válaszoltak a hibára, miközben a játékosok várják a lehetséges javítást.

Ti találkoztatok olyan játékossal, aki kihasználta a Rek’Sai exploitot?

Skillek és megjelenési dátum: Bővebb információk Olaf reworkjéről

https://leet.hu/husvet/

×