A Call of Duty: Warzone még mindig küzd a zavaró hibával, ami lehetetlenné teszi, hogy lelőjük az ellenségeinket.

A Warzone játékmenetét folyamatosan gyötrő hibák sorával szembesül a közösség, amelyek szinte játszhatatlanná teszik a játékot. Például a Buy Station probléma, amely miatt a játékosok az állomásnál rekednek, még mindig időnként felbukkan.

A Buy Station problémához hasonlóan a fegyverek „elakadásának” hibája is újra felütötte a fejét, és problémákat okozott a Warzone közösségének. Ha nemrég kezdtél el játszani a battle royale játékkal, akkor lehet, hogy nem tudsz a néha előforduló „gun jamming”-ről.

A Redditor ‘ElPeneTraitor’ április 15-én töltött fel egy videót, amely megerősítette a javítás szükségességét, mivel megpróbált lőni, de hiába, mivel semmi sem történt. A Redditor elkeseredve kérdezte: „A fegyver nem lőtt, amikor kattintottam! Másnak is volt ilyen hibája?”

Gun wouldn’t fire when I clicked! Anyone else had this bug? from CODWarzone

Egy másik Redditor saját tapasztalataival válaszol a kérdésre, mondván: „Velem is előfordul néha, hogy hiába kattintok, de a fegyver egy másodpercig nem lő. Nem tac sprintelek vagy csinálok semmilyen animációt, még a joystickot is visszahúzom, hogy biztos ne lőjek… nagyon idegesítő.”.

Március 11. és április 15. között a Raven Software körülbelül öt javítást hozott a játékban talált általános hibák orvoslására, de ez a hiba nem volt köztük.

Mivel a probléma továbbra is megkeseríti a játékosok életét, érdekes lesz látni, hogy a fejlesztők mikor és hogyan akadályozzák ezt meg.

Veletek történt már hasonló?

Erre senki sem számított – Kellemes frissítés érkezik a Black Ops Cold War-hoz

https://leet.hu/shop/newmerch/

×