A Bizon sebzésének javítása hatalmas buffot adott neki a Warzone-ban, és a YouTuber JGOD elmagyarázta, hogy ez hogyan teszi azt „top-tier”-ré.

A Bizon sokáig figyelmen kívül hagyott fegyver volt a Warzone-ban, mivel csak a 77. legnépszerűbb fegyver a játékban. Ez egy olyan problémának volt köszönhető, ami miatt hihetetlenül rossz volt a time-to-kill, hiszen a jobb oldalon csak 20-27 sebzést okozott, a bal oldalon pedig 34-et.

A Warzone április 13-i frissítése kijavította ezt a problémát, ami jelentős mértékben javított a Bizonon.

A YouTuber és meta szakértő JGOD elmagyarázta, hogy a buff miatt miért kell újra kipróbálni a Bizont a Season 2 Reloadedben.

Ezek a változások versenyképes TTK-t adnak a Bizon-nak, ami „nem teszi OP-vé, de ténylegesen életképessé, sőt felső kategóriás választássá teszi”. JGOD kifejtette, hogy egy Recoil Booster metává tenné, de „még mindig nagyon életképes, szuper könnyű használni” és „noob-barát”.

Ez a sebzés-per-mag, ami igazán ragyogóvá teszi, bár, különösen a Caldera életmódváltozásaival. Azt mondta, hogy az alapértelmezett 64-es tárral „megtakaríthatsz egy tartozékot, és felhasználhatod valami más megoldására, mert a legtöbb buildnél nagyobb tárra van szükséged ahhoz, hogy életképes legyen”.

Azt is elmagyarázta, hogy bár a strafe-sebesség nem nagyszerű, a lövedék sebessége, a sebzési tartomány és az ADS-sebesség mind sokkal jobb, mint az Owen Gun és az MP40 – amelyek vitathatatlanul a legjobb SMG-k a játékban.

Íme JGOD PP-Bizon loadoutja:

 

  • Barrel: 8.7″ Polygonal
  • Laser: Tac Laser
  • Optic: G.I Mini Reflex
  • Stock: No Stock
  • Perk: Sleight of Hand

Bár ezek JGOD által a Bizonhoz használt tartozékok, elmagyarázta, hogy rengeteg módja van annak, hogy a játékstílusodnak és az igényeidnek megfelelően változtass rajta.

Ha nagyobb hatótávolságot szeretnél, akkor hozzáadhatod a Monolithic Suppressort, vagy választhatod a Corvus Skeleton Stockot, ha segítségre van szükséged a recoil kontrollálásához. Ráadásul az optikát is eltávolíthatod, ha kényelmesen érzed magad az iron sighttal.

Próbáld ki az új játékmódokon.

Visszatért egy közösségkedvenc is – Ezekkel a Warzone játékmódokkal játszunk egy hétig

https://leet.hu/shop/newmerch/

forrás: CharlieIntel

×