Már több együttműködést láthattunk a Warzone-ban, ám a Godzilla és King Kong érkezése után vajon milyen tartalmakat láthatunk még?

Nemrég egy szivárgás/találgatás látott napvilágot, miszerint egy Godzilla és King Kong event érkezik Calderára. Ez gondolom sokatokat rendesen meglepett, mivel egyáltalán nem lehet elképzelni a két óriásszörnyet ebben a játékban.

Mit fognak csinálni? Mit kell a játékosoknak csinálni? Ők fogják átalakítani Caldera térképét? Köze van a vulkánnak az egészhez? Vajon a Season 1-ben felfedezett csatahajóknak köze lesz hozzá?! Rengeteg kérdés kering a játékosok fejében.

Ám nekünk is, ezért átgondoltuk, hogy milyen együttműködések jöhetnének még a Warzone világába.

Eddig volt két darab Halloweeni együttműködés, egy 80-as évekbeli Rambo és Die Hard és végül a legújabb Attack on Titan. Eddig a játékosok majdnem minden együttműködést jól fogadtak, talán az AOT az, ami nem tetszett pár embernek, de egy dolog biztos: hatalmas bevételekre tesznek szert ezekkel a különleges kiadásokkal.

Illetve ezek a kiadások sokszor egy eventtel együtt érkeznek, mint például az első Halloweeni skinek a zombis játékmóddal. Illetve a 80-as évekbeli skinek a Nakatomi Plaza eventtel. Ezeket a játékmódokat a mai napig visszasírják a játékosok, hiszen egy teljesen új élményt nyújtott az átlagos BR mellett.

Most, hogy a múltba is visszatekintettünk, nézzük milyen őrült együttműködések jöhetnek a Warzone-ba…

Az Attack on Titan együttműködés befejezése

képforrás: Attack on Titan

Kaptunk két AOT skint, de a játékmód, illetve event elmaradt. Izgalmas lenne harcolni a hatalmas titánokkal, miközben más csapatok is beleszólnának ebbe a harcba, így egy igazi csetepaté alakulna ki. Kitudja lehet tökéletes debütálás lenne a Grappe Hook, ami a Warzone előtti battle royale-ban, a Blackoutban jelent meg.

Más animék

A Call of Duty lassan elfogadja azt a tényt, hogy a rajongók jelentős százaléka az anime közösség tagja. Rengeteg anime stílusú skin jelent meg a Modern Warfare 2019 megjelenése óta, és szinte biztosan jól fogynak ezek a skinek.

 

Terminátor

Amikor megjelent Rambo és John McClane a játékosok nem értették, hogy később miért nem jött Terminátor is. Ami valljuk be tökéletes kérdés, hiszen kevés embert tudok mondani, akinek nem tetszett az első pár Terminátor film. Valószínűleg itt az együttműködésnél a két fél nem talált közös nevezőt, így nem született meg a skin.

Walking Dead

A zombik már szerepet kaptak a Call of Duty-ban, méghozzá nem is egyszer. Először az első Halloweeni event által, majd később a partra sodródott hajón találhattuk meg őket. Így nem is lenne annyira rossz pár Walking Dead skin. Daryl és a Crossbow, Rick és a Revolver, vagy Michone és a Katana.

Mad Max

A Mad Max tökéletesen beleillene a játékba, mint skin, mivel mind a Cold War és a Vanguard skinek is hasonló tematikával rendelkeznek.

Hello Kitty

képforrás: Drift0r

A srácok most biztos fogják a fejüket, de ha hiszitek, ha nem, női játékosok is vannak a Warzone-ban. Ezért nekik is kellenek olyan tematikák, amivel azt érezhetik, hogy a játék, amivel játszanak, hozzájuk is szól.

Alien vs. Predator

Szerintem itt egy tökéletes játékmódot lehetne kivitelezni. Sötét esti pálya, éjjellátó szemüveg és para. Akár Caldera szigetén, valami hasonló téma, mint a Krampus volt, csak egy picit komolyabb témában.

Pizza Hut

Ez csak egy vicces kollaboráció lenne, egy piros fehér skin, pizzás fegyver skinekkel. Ha már KFC-s konzol készült…

Képforrás: Pizza Hut

Az együttműködések listája szinte végtelen lehet, de fontosabb kérdés, hogy ti mit látnátok szívesebben?!

Supersurvey

Szavazzatok ti is, hogy lássuk mi jár a ti fejetekben.

Visszatérő járművek, “buffolt” SMG – Warzone frissítés érkezett az este

https://leet.hu/husvet/

×