A valaha látott legdurvább gamer setupot állította fel egy játékos, aki művét be is mutatta a TikTokon. Fogadunk, hogy te is szeretnél egy ilyet.

Amikor arról írunk, hogy megjelent egy japán gamer ágy, akkor mindig arra gondolok, hogy már nem igazán lehet fokozni a durva gamereknek készült beállításokat. Aztán meglátom azt a videót, ami talán túl tesz mindenen. A TikTokon dave_moments_ nevű felhasználó egyébként LED-paneleket javít. Egy nap arra gondolt, hogy összeilleszt 700 olyan kisebb panelt, amin éppen dolgozik, és összehozott egy egészen epikus kijelzőt.

Így lesz egyedi és magával ragadó a játékélmény. Szinte egy egész helyiséget elfoglalva a képernyő, ami még egy mozin is túltesz.

@dave_moments_ Accidentally getting famous (kinda). More info about this display @vanguard.led.official #dave #vanguardled #gaming #famous #trending #tiktok #fyp ♬ Ocarina Of Time Theme (From „The Legend Of Zelda”) – Gaming World

Dave képernyőjének van egy nagy előnye, például a projektorokhoz képest. Mivel LED képernyőről van szó, saját fényt bocsát ki, így a színek gazdagabbak, a feketék pedig mélyebbek. Másodszor mivel a képernyő olyan cégektől merít ihletet, mint a Samsung, így hajlított képernyő készült, amivel olyan mintha belekerülnénk a játékba. Olyan, mint a VR, de a kellemetlen rosszullét nélkül. Még a tetején is körbe görbül a képernyő, vagyis hogy ha felnézel, még mindig a játékban vagy.

Ja igen, és ez 8k.

Bár a legtöbb embernek nincs egy egész szobája arra, hogy egy ilyen képernyőt elhelyezzen, így távolról nézve igen menő a megoldás. Valószínűleg sosem fogjuk elérni a játékban való elmerülés eme magasságait, de álmodozhatunk róla. Te mit játszanál ezen a képernyőn?

Ezt láttad már?

Az Apple ezzel az autóval verné agyon a Teslát az elektromos autók piacán?

 

 

https://leet.hu/husvet/

×