A Battlefield 2042 4.0-ás frissítése a játék eddigi legjelentősebb update-jének ígérkezik. A fejlesztők több jelentős változást is közzétettek.

A játék rossz tervezési döntései és még sok más probléma mind-mind a Battlefield 2042 egyre csökkenő játékosszámának tünetei. Az EA már feltartotta a kezét, és elmondta, hogy a Battlefield 2042 nem lett olyan, mint amilyennek remélték.

A DICE még mindig kétségbeesetten próbálja kijavítani a Battlefield 2042 problémáit, frissíteni és olyanná tenni, ami a játék korai ígéretéhez hasonlít. A leaderboard bevezetése a 3.3-as frissítésben példa volt arra, hogy a fejlesztők figyelnek a rajongókra.

A 4.0-s frissítés hamarosan érkezik, és remélhetőleg még több kárt tud visszafordítani.

Battlefield 2042 4.0 frissítés megjelenési dátuma és ideje

Hacsak valami miatt nem tér el a menetrend az elmúlt pár frissítéshez képest, akkor a 4.0 frissítés valamikor a jövő héten várható. Várhatóan ez egy gigantikus frissítés lesz, rengeteg hibajavítással és egy sor különböző egyéb funkcióval is.

A Battlefield 2042 4.0 frissítés főbb jellemzői: VoIP, EOR leaderboard, hibajavítások

 

A DICE néhány közösségi menedzserének köszönhetően már tudunk néhány nagyobb dolgot, amire számíthatunk a teljes 4.0 frissítés javítási jegyzete előtt.

Kör végi leaderboard

Annak ellenére, hogy a Battlefield 2042 mostantól egy játékon belüli ranglistát biztosít a játékosok számára, hogy a meccsek során megfigyelhessék a statisztikákat, még mindig nincs végleges ranglista a meccs végén. Ez a 4.0-s frissítéssel megváltozik.

Voice chat

Egy másik furcsa hiányosság a játékból végre megérkezik, mivel a 4.0-tól kezdve a játékosok számára elérhető lesz a voice chat.

Specialista fejlesztések

A „Specialist” koncepciója ellentmondásos változás volt a Battlefield 2042-ben, de a Rao-t és Paik-ot kedvelő játékosok örömmel értesülhetnek arról, hogy a Trait-jeik finomítva lesznek.

Továbbfejlesztett Ribbonok és XP

A Ribbonokat a jelek szerint könnyebb lesz megszerezni, valamint az olyan támogató tevékenységek, mint a healing és az általános csapatjáték, több XP-vel lesznek jutalmazva.

Hibajavítások és QOL-fejlesztések

Majdnem minden új frissítésnél magától értetődő, de a 4.0 várhatóan egy rakás javítást fog tartalmazni, hogy a játékmenetet gördülékenyebbé és hibamentesebbé tegye, pl. a járművek jobb kezelése és funkcionalitása.

Nos, ezek lesznek a főbb javítások, ám nem tudni, hogy ez elég lesz ahhoz, hogy a játékosbázis visszatérjen a játékhoz, hiszen a BF 2042 játékosszámai iszonyat alacsony értéket mutatnak.

A teljes javítási jegyzeteket várhatóan a 2022. április 18-i héten hozzák nyilvánosságra.

Nevetségesen kevesen játszanak a Battlefield 2042-vel

https://leet.hu/shop/newmerch/

×