IWDominate fejtette ki gondolatait a G2 hihetetlen 12-0-ás playoffjáról és Jankos teljesítményéről.

A G2 megváltása a 2022-es tavaszi playoffban nem volt más, mint egy csoda. Egy teljesen átlagos alapszakasz után, amelyben a Fnatic és a Rogue mögött a harmadik helyen végeztek, a csapat a playoff vesztes csoportjában lendült fel. Négy meccsen 12-0-ra nyertek, egyetlen meccset sem veszítettek, és kilencedik alkalommal koronázták magukat LEC-bajnokká.

A Dexerto’s The Jungle e heti epizódjában a házigazdák, MonteCristo, IWDominate és DGon a G2 őrületes fordulatát boncolgatták.

A LEC-döntő vitathatatlan sztárja a G2 midlaner caPs volt. Az európai csodagyerek számára, akit egykor a világ egyik legjobb mid lanerének tartottak, nem ez volt a legjobb split. A G2 döntő pillanataiban bizonytalannak tűnt, és nem tudta elérni azt a szupersztár hatást, amelyről karrierje során annyira híres lett.

Ha volt valaki, akinek igazán szüksége volt egy megváltás ívére, az caPs volt.

Az ő Ahri teljesítménye kulcsfontosságú volt a G2 3-0-s döntőjében, és MonteCristo azzal érvelt, hogy a döntőre érkező teljesítményének szintje „nem volt előre látható”, mivel Rogue nem tudta kitiltani az Ahriját, ami a sorozatban a kriptonitjuk volt.

Jankos is végre a csúcson.

Nem caPs volt az egyetlen játékos, akinek a LEC playoffban megvolt a megváltó íve. Jankos sokáig olyan játékos volt, aki épphogy a radar alatt repült, amikor minden idők legnagyobbjairól beszéltek – de a 2022-es tavaszi szezon visszarepítette őt a LEC-szurkolók szívébe világszerte.

IWDominate kifejtette, hogy a split kezdetétől fogva Jankost a LEC egyik legjobb junglerének tartotta. Bár az alapszakaszban viszonylag észrevétlen maradt, és Kim ‘Malrang’ Geunsonggal szemben elvesztette az All-Pro jungler címet, a playoff megmutatta, hogy Jankos mennyire jó jungler tud lenni.

„Úgy érzem, hogy nagyon jó volt az egész ki*aszott split alatt, végig szuper magas szinten volt, még a playoffban is” – magyarázta IWDominate. „Az összes pathingje annyira értelmes…”

Nos, mit gondoltok, valóban kiemelkedett ez a két játékos?

A Swain reworköt már láttátok?

Mid lanerek, kössétek fel a gatyát! – A Swain rework elérte a PBE szervert

https://leet.hu/shop/newmerch/

×