Runeterra kedvenc madársuttogója, Swain hatalmas ráncfelvarrást kap, így érdemes lehet a mid lanereknek felkötni a gatyát.

Amikor a játékosok Swaint választják a League of Legendsben, a félelmetes tábornok azt mondja: „félj a hatalomtól, amit nem látsz”. És miután láttuk, hogy a Riot Games milyen változásokat tartogat a bajnok számára, a legtöbb mid laner talán fel akar készülni arra az erőre, amit a varjú hoz a hatalmas változtatásokkal, amiket a fejlesztők főznek neki a PBE-n.

A Riot játéktervezője, Tim „Truexy” Jiang ma felfedte Swain legújabb frissítési listáját, és azt mondta, hogy a fejlesztők „célul tűzték ki, hogy a burst erejének egy részét a Swain fantáziájába fektessék be, hogy egy drain-tanking terror legyen, miközben ultizik”.

Kompromisszumként a passzív erejének egy részét eltolják, hogy ellensúlyozzák az ultimate-jának változásait.

Nézzük is, hogyan változik Swain

Először is, a Riot elveszi Swain azon képességét, hogy visszahúzza azokat az ellenségeket, akiket a crowd control befolyásolt. Helyette képes lesz minden olyan ellenséget visszahúzni, akit a Nevermove root képessége érint, ám nem fog sebzést okozni. A Nevermove cooldownja csökkenni fog, amíg az ultija, a Demonic Ascension formájában van.

Néhány játékost talán felzaklathat, hogy nem lesz képes követni a crowd controlt, de az ulti változásai kárpótolnak ezért. Swain Demonic Ascensionjét úgy alakítják át, hogy a játékosok addig maradhatnak az ultimate formájában, ameddig szükségük van rá egy csapatharcban vagy összecsapásban, – illetve persze amíg meg nem hallnak.

 

Az ultimate képességének első részének használatakor Swain 50 démoni erőre tesz szert. Az ulti addig tart, amíg a játékosnak van démonereje, ez a démoni erő másodpercenként 10-et csökken. Ha azonban egy ellenséges bajnokot „csapol”, másodpercenként 20 démonerőt nyer vissza. Ha a játékost ellenfelek veszik körül, akkor addig maradhat ultimate formában, amíg Swain meg nem hal, vagy az ellenfelek meg nem halnak. Három másodperc elteltével a játékosok ekkor aktiválhatják Swain végső formájának második részét, a Demonflare-t.

Ha már itt tartunk, a Demonflare is kap néhány jelentős változást. Például a képesség többé nem igényli, hogy a játékosok az ellenfelek életerő szipolyozásával töltsék fel. Ehelyett, amint használja a Demonic Ascensiont, egyszer el tudja használni a Demonflare-t. Ezzel nem ér véget a Demonic Ascension, mint a korábbi iterációkban, ami lehetővé teszi Swain számára, hogy továbbra is életszívó fenyegetés legyen a harcban. Az is segít, hogy Swain Demonflare-je 60%-kal lassítja az ellenséget, így több ideje van arra, hogy elszívja az életet a szerencsétlen lelkekből.

Egyelőre nem tudni, hogy a megújult tank madár mikor kerül az élő szerverekre, de a League teszt szerverein már ma kipróbálhatod.

Remélhetőleg a kihívásokkal együtt érkezik!

Csapatmunka és Gyűjtemény? – Bővebben a League of Legends kihívásairól

https://leet.hu/shop/newmerch/

×