Tom Henderson újabb információmorzsákkal érkezik, hogy felkarvarja a Warzone 2 körüli híreket.

Azok, akik újabb konzol nélkül játszanak a Call of Duty: Warzone-nal, a megjelenés óta megtehették ezt anélkül, hogy aggódniuk kellett volna. Ám ha azt tervezed, hogy játszani szeretnél az Activision által készített Warzone következő kiadásával, akkor van rá esély, hogy szükséged lesz egy újabb Xboxra vagy PlayStationre, ha nem PC-n játszol.

Ez derül ki a legfrissebb bennfentes információkból, amelyek szerint a 2019-es Call of Duty: Modern Warfare folytatása az előző és a jelenlegi generációs konzolokon is elérhető lesz, míg a Call of Duty: Warzone 2 platformjai még „a levegőben lógnak”.

A bennfentes Tom Henderson a héten osztotta meg ezt az információt a Twitteren, válaszul valakinek, aki a Modern Warfare folytatásáról kérdezett, de nem konkrétan a Warzone 2-ről. Ez a Twitter-felhasználó azt kérdezte, hogy a jövő évi Call of Duty-játék csak PlayStation 5, Xbox Series X|S és PC platformokon lesz-e elérhető, de Henderson szerint ez nem így van, legalábbis az adott játék esetében nem.

A Warzone 2 a tervek szerint egy következő szintű „Warzone-élményt” akar nyújtani, de a játék sorsa még nem biztos.

Ez azonban nem jelenthet hatalmas meglepetést azoknak, akik még mindig a régebbi konzolokon játszanak. Mivel az újabb, még néha „next-gen”-nek nevezett konzolok napról napra „current-gen”-ebbek lesznek, így logikus, hogy a játékokat előbb-utóbb az újabb konzolokon kezdik majd támogatni.

Más játékoknak, mint például a Battlefield 2042, kompromisszumokat kellett kötniük a két platformgeneráció támogatásakor, amikor a pályaméretek és a játékosok számát korlátozták a régebbi konzolokon játszók számára.

Mi történne, ha a Warzone 2 csak next gen konzolokon jelenne meg?

Ha a következő Warzone-élmény kizárólag az újabb konzolokra korlátozódna, akkor az emberek jelentős részét kivágná, akik még mindig boldogan játszanak Xbox One-on vagy PlayStation 4-en, miközben sokkal kevesebb embernek van még mindig hozzáférése az újabb konzolokhoz, így ebből a szempontból megkérdőjelezhetőnek tűnik, hogy a Warzone 2 kizárólag az újabb platformokra készülne. Bár elvileg a mostani Warzone szolgáltatásai elméletben nem szűnnek meg.

Azok, akik már rendelkeznek Xbox Series X|S vagy PlayStation 5 konzollal, talán inkább amellett érvelnek, hogy ez történjen, hogy a Warzone 2-t ne „tartsák vissza” a régi konzolok, de ez nyilvánvalóan a fejlesztő fogja eldönteni.

Az Activision eddig nem sokat árult el a készülő új Call of Duty játékokról, de azt megerősítette, hogy „az új játékot és egy új Warzone-élményt az alapoktól fogva közösen tervezzük”. Szóval a következő Warzone-élmény egy új motorral készül, és az Infinity Ward vezeti.

Ennek sokan örülnek, mivel sokak véleménye szerint az IW csinálja a legjobb Call of Duty játékokat.

Te vennél új konzolt csak a Warzone miatt?

Magas K/D és alacsony pick arány – Próbáld ki újra ezt a Cold War LMG-t

https://leet.hu/shop/newmerch/

×