Ez a Cold Warból származó LMG a Warzone egyik leghalálosabb fegyverének bizonyul – és alig használja valaki. Lehet ideje lenne újra elővenni?

A meta jelentősen eltolódott az évek során. A Vanguard integrációval a Caldera bekerült a Warzone-ba, és egy egész sor új fegyver felrobbantotta a metát, és lehetőséget adott a játékosoknak, hogy mindenféle fegyverrel és játékstílussal kísérletezzenek.

Bár az Automaton, az MP40 és a Kar98k továbbra is a legtöbb játékos által választott fegyverek közé tartoznak, vannak olyan fegyverek, amelyek komoly károkat tudnak okozni, és senki nem igazán beszél róluk.

Az egyik ilyen a Cold Warból származó MG 82 LMG, amelynek riasztóan magas az átlagos K/D értéke egy ilyen alacsony pick aránnyal rendelkező fegyverhez képest.

A mindössze 0,12-es pick arányával az MG 82 – amely egykor népszerű meta pick volt a Warzone-ban – a WZRanked szerint az egyik legkevésbé pickelt fegyver az egész játékban.

Ennek ellenére az MG 82 valójában 1,30-as K/D-vel rendelkezik, amit csak az Owen Gun (1,48) és az Automaton (1,34) előz meg.

Íme a loudout, ha szeretnél megbarátkozni a fegyverrel, és valami mást használni, mint a népszerű Automaton vagy XM4 a távolsági csatákhoz:

 

  • Muzzle: Agency Suppressor
  • Barrel: 16.4” Task Force
  • Optic: Axial Arms 3x
  • Underbarrel: Field Agent Grip
  • Rear Grip: Airborne Elistic/Serpent Wrap

Az MG 82-t a Warzone guru, JGOD is a long range tűzharcok egyik legjobb fegyvereként említette, így felmerül a kérdés, hogy miért nem használják többet?

Ha fel akarod rázni a dolgokat, és fel akarod borzolni a kedélyeket Calderán vagy a Rebirth Islanden, az MG 82 tökéletes választás lehet.

Párosítsd ezzel az SMG loadouttal:

Igazi bestia lett a lesajnált Warzone SMG-ből a buff után – Hiba lenne nem kipróbálni

https://leet.hu/shop/newmerch/

borítókép: Spazeline

×