A Makememe oldalára elég beírnod mi jár a fejedben, és az AI gombnyomásra kidobja a személyre szabott mémedet.

Nagyon sokan szeretjük mémeken keresztül kifejezni magunkat, de néha azzal is beérjük, ha csak egy frappáns poénnal meg tudjuk mozgatni az oldalunk követőit. Az elkészítésükhöz viszont nem mindig van elég időnk, vagy türelmünk – ezt a problémát számolja fel egy új, egyelőre béta verzióban működő weboldal – vette észre a HVG Tech.

A Makememe.ai teljesen ingyen működik: villámgyors regisztráció után (elég megadni az e-mail címed) megjelenik egy szövegdoboz, ahová beírod mit gondolsz, és

az AI koppintásra generál belőle egy mémet.

A képet rögtön mentheted, vagy oszthatod – igaz egyelőre csak angolul.

A Makememe akkor is jól jöhet, ha nem vagy angolos, hiszen feltalálták már a Google Fordítót. Ha mégis magyarul osztanád meg, amit a mesterséges intelligencia kitalált neked, akkor a lementett képen sem tart sokáig átírni a szöveget, ugye? A Clideo-nak például van erre (is) egy pofonegyszerű online alkalmazása.

A világot nem fogja megváltani, de nem is várjuk el tőle – elég az a néhány vidám pillanat, amit okozni fog. Épp ezért bízunk benne, hogy a béta verzióból hamarosan egy még fejlettebb AI, na meg a magyar nyelvű változat is kinő. Az ötlet mindenesetre pazar – köszönjük!

Ez az AI viszont nem viccel, és kicsit ránk is hozza a frászt:

Mesterséges intelligencia vezérelte robot-anyaméhet fejlesztenek Kínában

×