A CD Projekt Red nyílt világú RPG-je az eddigi legnagyobb kedvezményt kapta PS4-en és Xbox One-on.

A Best Buy-nál olyan kiárusítás volt a Cyberpunk 2077 konzolos példányaira, mint még eddig soha. A The Witcher 3 készítőinek sci-fi játéka mindössze 5 dollárért volt kapható PS4-re és Xbox One-ra az elektronikai kiskereskedőnél, ráadásul az újgenerációs PS5 és Xbox Series X/S verziókra való ingyen frissítéssel.

Az akció április 8-án hajnali 1:00-kor ért véget, ekkor az ár visszaállt a normál 30 dolláros szintre. Ez az akciós ár az „Anthem szinten” helyezkedik el. A BioWare szerencsétlenül járt, élőszereplős loot shootere hasonló katasztrófa volt, mint a CP, de az Anthem teljesen be is fuccsolt.

A Cyberpunk 2077 közel sem volt olyan rossz a megjelenéskor, de még így is akadtak komoly problémái, főleg konzolon. A 2020-as szerepjátékos lövölde PS4-en és Xbox One-on rengeteg hibával és grafikai problémával küzdött, és egyes esetekben ocsmányul nézett ki.

Az azóta eltelt hónapokban némileg javultak a dolgok a vizuális fronton, és a játék sokkal stabilabb lett, ami minden bizonnyal elég ahhoz, hogy megérje az 5 dollárt.

A fejlesztő CD Projekt Red februárban egy hatalmas javítást adott ki, amely a játék számos alaprendszerét is átdolgozta, hogy javítsa a futurisztikus város hangulatát és kielégítőbbé tegye az RPG progresszióját. A javítással a Cyberpunk 2077-et a next-gen konzolokra is frissítették, és most sokkal élvezhetőbb a játék PS5-ön, mint a megjelenéskor.

A CDPR új DLC tartalmakat is ígér a jövőben.

Ám sokan az 5 dolláros árcédulával sem voltak megelégedve. Sokan kifejezték a véleményüket az akcióról, illetve a játékról magáról:

  • „Az ár még mindig 4,01 dollárral magasabb.”
  • „Megvenném, de ha csak egy dollár lenne…”
  • „A történet pokolian unalmas volt, megkoronázva a gyenge játékmenettel és azokkal a hülye bugokkal, amiket állítólag kijavítottak. Annyi jobb játék van, hogy nem tudom, miért pazarolja bárki is erre az idejét.”

Az akció a Best Buy a tavaszi videojáték-kiárusításának része volt, és elég sokat elmond a játék helyzetéről.

Ha már problémánál tartunk…

Problémák adódtak az Apple 800.000 forintos monitorával

×