A LoL MMO a játéktörténelem egyik legjobban felkapott projektje – a vezető fejlesztő azonban arra kéri a játékosokat, hogy mérsékeljék várakozásaikat.

Amikor a Riot nyilvánosságra hozta a nagy hírt, miszerint League of Legends MMO-t fejlesztenek, a játékvilág nagy izgalomba borult.

A több mint 150 karakterrel és már most is magával ragadó történettel rendelkező MOBA cím, amely egy teljes körű MMORPG-adaptációt kap, mely életre kelti a Runeterrát, világszerte játékosok millióinak okozott örömet.

Joggal mondhatjuk, hogy a projekt körüli hype teljesen elszabadult, mivel a Riot nagy neveket vonultat fel más címeiből, hogy dolgozzanak eddigi legambiciózusabb játékukon.

A vezető fejlesztő azonban arra kéri a játékosokat, hogy mérsékeljék az elvárásaikat – némileg.

Greg Street április 8-án figyelmeztette a játékosokat, hogy „nincs garancia” arra, hogy a League of Legends MMO valaha is a nyilvánosság elé kerül.

„Optimisták vagyunk, de sosem lehet tudni, amíg ez nem történik meg” – tette hozzá a Twitteren.

A megjegyzés nyilvánvalóan a játékosokat érintette, akik minden eddiginél lelkesebben várják, hogy a Riot alapítója, Marc Merrill által 2019 vége óta ígért MMORPG-élményhez jussanak.

Azonban nem kell túlságosan megijedni. Street és a LoL MMO csapat többi tagja bízik a projektben, még akkor is, ha nincs igazi újdonság, amit megoszthatnának a játékosokkal.

„A dolgok szuper jól mennek. Csak őszintén mondom, hogy a Riot játékszínvonala magas, és a játékosok elvárásai is azok. Nem fogunk csalódást okozó játékot szállítani” – tette hozzá.

Azt is megígérte, hogy a fejlesztés nem áll le, amikor a játék megjelenik.

Elvégre ez egy MMO, és a Riot rengeteg tartalommal készül a megjelenés utánra: „Az ilyen játékok elkötelezettséget jelentenek. A nehéz rész a megjelenés után kezdődik. Szóval hosszú utat képzelek el előttünk”.

Mindez azután történt, hogy a játék igazgatója, Mark Yetter a hét elején bocsánatot kért a játékosoktól a frissítések hiánya miatt, mondván, hogy ” próbálnak mindent jól csinálni, hogy valami olyat építsenek, ami méltó az elvárásokhoz”.

Mit tudunk eddig a LoL MMO-ról?

A League of Legends MMO megjelenéséről még mindig nincsenek konkrétumok, de mindenről, amit eddig tudunk arról már írtunk nektek. Itt szó lesz a térképről, kasztokról és minden egyébről.

Remélhetőleg a játék végül megjelenik, és nem kerül az egész project a kukába. A League-nek sikerült megfogni a játékosokat éveken keresztül, szóval lehetséges, hogy ez az MMO is ugyan ilyen érzéseket keltene az emberekben.

Mindenesetre türelmesen várjuk a konkrétabb információkat a játékról, amit veletek is megfogunk osztani.

Rengar uralja a 12.6-os patchet:

Rengar szó szerint beugrott a metába a mini reworkje után

×